Tinamarias Blog - navigation ...

 
 

Her kan du læse lidt om, hvordan du finder rundt på bloggen ...

Alle links åbner i nye faner ...

 

Sitet er endnu i oprettelsesfasen og der bliver giver mange informationer og dokumentation, foruden at der er mange sager, som også væver ind og ud af hinanden.

Min blog er langt fra færdig og vil kunne bruges på forskellig vis. Start gerne med at læse tilbagemeldinger fra bloglæsere på http://tinamarias.dk/blog/feedback.html.

Mit forløb kan deles op i følgende afsnit:

* De to skimmelboliger som er ført op igennem systemet og hvad der sker af korruption alene på den konto (ikke kun i mine sager, men også for alle andre skimmelramte og ikke mindst - hvorfor? (hvilket er grimt og meget samfundsskadeligt))

* Konsekvenserne af at skrive kritiske læserbreve omkring tilsynssvigt = start på offentlig/systemisk forfølgelse

* Min skattesag ala Kasi-Jesper (konsekvens af offentlig/systemisk forfølgelse)

* Mine identiske Tibet-sager som følge af de kritiske læserbreve og den offentlige forfølgelse

* Uretmæssig hjemløshed og tyveri af personligt liv, ejendele, varelagre og heste som følge af de kritiske læserbreve og den offentlige forfølgelse

* Årelang retslig forfølgelse som følge af de kritiske læserbreve og den offentlige forfølgelse samt mine afdækninger

* Årelang politimæssig og anden forfølgelse som følge af de kritiske læserbreve og den offentlige forfølgelse og mine afdækninger og anmeldelser

* Årelange chikanerier på forskellig vis forskellige steder fra

* Falske anmeldelser fra myndigheder som følge af de kritiske læserbreve og den offentlige forfølgelse, afdækninger og anmeldelser

* Statens hestetyveri som følge af de kritiske læserbreve, den offentlige forfølgelse, den omfattende politianmeldelse af det samlede retssamfund i 2017 - foruden mine afdækninger i bøger, blog og dokumentar samt anmeldelser

* Den groteske justitsmordsdom og -straffesagen i statens hestetyveri

* Endnu en justitsmordsdom og - straffesag med et tilhold til en forfatter, forlægger, journalist, blogger og dokumentarist for at fortælle sandheden om politiets løgne under ed foruden mine mange andre afdækninger af et korrupt "retssamfund"

* Andre banespillere i form af råd, nævn, tilsyn, Udbetaling Danmark, Ankestyrelsen m.fl.

Nedenunder alt dette har jeg afdækket ret meget andet, som er en del af den røde tråd og den samlede røde tråd giver indblik i, hvordan de forskellige myndigheder, råd, nævn, tilsyn, instanser, domstole, ministerier, ombudsmand m.fl. slet ikke virker efter hensigten - i modsætning til hvad mange borgere tror og læner sig op ad, hvilket tillige bringer mediernes manglende dækning på banen ...

 
 

1. Bloggen varmer op på http://tinamarias.dk/blog/, som starter med dialogen med eksbetjent Andreas Hogsted. Den fortsætter henover det kronologiske forløb, som blev standby, da hestesagen begyndte i december.

Hvis du vi læse det kronologiske forløb, kan du læse fra http://tinamarias.dk/blog/kronologisk7.html og frem til side 33.

2. På http://tinamarias.dk/blog/sager.html er der aktuelle dialoger med myndigheder og herefter punkter, hvor jeg lægger dokumentation m.m. ud i punktform. Der mangler en større opdatering med de forskellige dialoger øverst, da nye løbende er kommet til.

3. På http://tinamarias.dk/blog/sagsskema.html er der en delvis punktoversigt med forklaring, hvor der også skal lægges en del dokumentation ud på de forskellige punkter.

4. Jeg har trukket de identiske Tibet-demonstrationer ud på http://tinamarias.dk/blog/demonstration.html 

5. Hestesagen ligger her – http://tinamarias.dk/blog/hestesagen.html Aktuelt er de kritisable aktindsigter fra politiet lagt ud med mine kommentarer på http://tinamarias.dk/blog/aktpolhest.html og http://tinamarias.dk/blog/aktpolhest1.html. De syv båndoptagelser med politiet i hestesagen kan høres henover hestesagen eller findes på straffesagens oversigt.

6. Hestesagen mundede ud i statens hestetyveri og en straffesag for ikke at følge politiets påbud. Sagen skulle oprindeligt også have behandlet frakendelsen af hestene, som skete retsstridigt. Straffesagens oversigt finder du her - http://www.tinamarias.dk/blog/straffesagenoversigt.html. Hestesagen opstod, fordi en dommer i retten i Næstved bremsede en rettelig hesteerstatningssag, som kostede en hest livet to dage efter, jeg havde lagt pres på Skat og fik tvangsåbnet min fejlbehandlede skattesag. Kort forinden havde jeg også politianmeldt det samlede "retssamfund" på http://tinamarias.dk/blog/ombudsmanden.html.

7. Straffesagen var i sig selv et justitsmord, da jeg hverken fik lov til at indkalde vidner, fremlægge mine syv båndoptagelser og to kritisable aktindsigter med politiet med flere løgne. Jeg fik heller ikke lov til at fremlægge anden væsentlig dokumentation - heller ikke selvom jeg gjorde dommeren opmærksom på, at politiet løj under ed. Straffesagen blev tvangsafholdt med en forsvarsadvokat, jeg end ikke havde gennemgået sagen med. Tvangsfrakendelsen af hestene blev ikke behandlet og er til dato ikke behandlet. Politiet er nyligt stævnet - en sag retten i Næstved gerne vil bremse.

8. Da politiet løj i retten og jeg offentliggjorde det på min blog, modtog jeg seks sigtelser og et tilhold fra politiet for at fortælle sandheden - http://tinamarias.dk/blog/straffesagensigtelse.html. Dette på trods af, at pågældende betjent flere gange var tilbudt sløring såvel som muligheden for at komme med indsigelser og/eller kommentarer. Jeg oprettede samtidig en side, hvor hun fik mulighed for at komme til orde - http://tinamarias.dk/blog/straffesagentinamertz.html.

9. Jeg politianmeldte politiet for falske anmeldelser. Denne anmeldelse og alle øvrige anmeldelser igennem årene er aldrig gennemgået med politiet, som tillige nægter aktindsigt i dem. Se http://www.tinamarias.dk/blog/straffesagenpolitianmeldelse.html.

10. På http://www.tinamarias.dk/blog/straffesagenoversigt.html kan du læse andre dialoger omkring myndigheder i forbindelse med både hestesagen, den groteske straffesag, sigtelserne, polititilholdet m.m. Du kan læse ombudsmandens selvmord her - http://www.tinamarias.dk/blog/ombudsmandensselvmord.html, Sandhedens mundkurv - http://www.tinamarias.dk/blog/straffesagensandhedensmundkurv.html og Stjæler staten heste? - http://www.tinamarias.dk/blog/stjaelerstatenheste.html.

11. Udpluk af forskellige samtaler med hestehandlere i et forsøg på at spore mine uretmæssigt solgte heste. Hestehandleren som hestene landede hos, kan høres på disse tre båndoptagelser - http://tinamarias.dk/blog/hestehandler.html.

12. Kendelse i statens hestetyveri som er den tredje dom for, at politiets og anklagemyndighedens tyveri og salg af hestene, uden at sagen var for en dommer - http://tinamarias.dk/blog/kendelse.html.

13. Få dage før et strafferetsmøde sendte statens regningen for statens hestetyveri -
http://tinamarias.dk/blog/statensregning.html.

14. Der var mange vidner til statens hestetyveri - http://tinamarias.dk/blog/statensvidner.html.

15. Det nye groteske justitsmord i endnu en produceret straffesag kan læses under straffesagens oversigt. De tre seneste justitsmord kan også høres i indtalt form på del 1 og 2 på http://tinamarias.dk/blog/lydoptagelser.html.

16. Anmeldelser FRA mig efterforskes ikke. Anmeldelser IMOD mig efterforskes nidkært og der produceres flere justitsmord. Er jeg forurettet, føjer man spot til skade og opgiver efterforskningen - http://tinamarias.dk/blog/afvisningafklage.html. Tyveriet af min fyldte hestetrailer skete samme aften, som politiet tabte for anden gang i statens hestetyveri.

17. Krænkelser af en journalist da han søgte aktindsigt i nægtede aktindsigter fra politiet - http://tinamarias.dk/blog/journalist.html.

18. Da jeg modtog delvis aktindsigt fra politiet i 2020, kunne jeg anskueliggøre justitsmord med deltagelse af flere myndigheder - herunder min tidligere "forsvarsadvokat" -
http://tinamarias.dk/blog/straffesagenadvokatkontor.html.

19. Eksempel af flere på hvordan politiet manipulerer i aktindsigter - http://tinamarias.dk/blog/straffesagenforhold1.html.

20. Den retslige forfølgelse henover årene - http://www.tinamarias.dk/blog/retssager.html.

21. Den politimæssige forfølgelse henover årene - http://www.tinamarias.dk/blog/politi.html.

22. To livestreams med Flemming Blicher og politibetjent Jovan på livestream.

23. Jeg har lavet en dokumentar med egne kompositioner inde over på http://tinamarias.dk/blog/dokumentar.html, hvor du kan læse feedback på dokumentaren under afsnittene. Kan du ikke lide musikken, så slå lyden fra, så længe der er tekst. Når der kommer billeder, er der uredigerede båndoptagelser med myndighederne.

24. På http://tinamarias.dk/blog/boeger.html er der en oversigt over bøger samt kommende bøger. De udgivne bøger kan gratis downloades under download. Både udgivne bøger, kommende bøger, min blog og dokumentar er baggrunden for den offentlige forfølgelse, foruden det jeg igennem årene har afdækket og fanget mange myndigheder i. Der er fortsat en lang række bogtitler, der endnu ikke er offentliggjort.

25. Hvis du vil have indblik i, hvorfor jeg nævner navne på bloggen og i bøgerne, kan du læse mine overvejelser her - http://tinamarias.dk/blog/navne.html.

26. Gratis bøger og materiale på http://tinamarias.dk/downloads.html. I bogen "Skimmelramt - hvad koster det?" har jeg regnet på, hvad det har koster min søn og jeg og de forskellige samfundskasser, at Sorø kommune i to skimmelboliger i træk lavede tilsynssvigt og pligtforsømmelser. Bogen dækker kun årene 2006-2013. Jeg mangler fortsat at regne på, hvad det har kostet fra 2014 -???

 
 

Hvis du lynhurtigt vil kigge på nogle sider fra forløbet, så er følgende interessante:

http://tinamarias.dk/blog/poloff.html – hvordan rigspolitiet “håndterer” henvendelse omkring offentlig forfølgelse

http://tinamarias.dk/blog/polkom.html – politikommissærens løgn og bevisforvanskelse

http://tinamarias.dk/blog/retparkeret.html – en parkeret kæresag på 1½ år i Østre Landsret

http://tinamarias.dk/blog/rettenspolitianmeldelse.html – rettens politianmeldelse og politiets “håndtering”

http://tinamarias.dk/blog/aktret.html – slettet retsbog i retten i Næstved

http://tinamarias.dk/blog/hojesteret.html – Højesteret som bruger det samme sagsnummer til to vidt forskellige sager + fjerner 11 dokumenter ved aktindsigt (nederst)

http://tinamarias.dk/blog/rigsadvokat.html – rigsadvokaten som nægter skift til habil politikreds bl.a. med begrundelsen “interessekollissioner”

http://tinamarias.dk/blog/dialogrigsadvokat.html - ny anmodning om skift af politikreds og links til baggrunde for inhabiliteten hos politiet

http://tinamarias.dk/blog/landsret.html – tilsidesættelse af retspraksis og min retssikkerhed

http://tinamarias.dk/blog/retvige.html – politianmeldt dommer som ikke vil vige sit sæde (det ville Blixenkrone heller ikke og har også behandlet en sag trods politianmeldelse)

http://tinamarias.dk/blog/uretmaessig.html – dommer som lyver i retten

http://tinamarias.dk/blog/uretmaessigunderkendt.html – byretten underkendt af den løgnagtige dommer (den eneste gang jeg har oplevet en retfærdig retssag)

http//www.tinamarias.dk/Kliver.mp3 – båndoptagelse med politiinspektør som ikke vil modtage anmeldelse for korruption og offentlig forfølgelse

http://tinamarias.dk/blog/arnved.html – måden myndigheder opererer på

http://tinamarias.dk/blog/hvorforoffentlig.html – årsager til den offentlige forfølgelse

http://tinamarias.dk/blog/hvordanoffentlig.html – hvordan den offentlige forfølgelse kan finde sted

 
Til hestesagen
 
Til sager
 
Til oversigt over sager og forklaring
 
Til oversigten i straffesagen
 
Tilbage til bloggen
 
Blog | Bøger | Demonstration | Dokumentar | Downloads | Dialog og sager | Hestesagen | Kronologisk forløb | Links | Navigation | Projekter og tiltag | Strøtanker | Spørgsmål og svar | Status | Tinamaria
tinamaria[@]vindingforlag.dk