Tinamarias Blog - lydoptagelser af forløbet ...

 
 
Her kan du lytte til eller se optagelserne alt efter lyst ...
 

For mange år siden fik jeg at vide, at jeg ved at føre min egen sag, ville komme til at hjælpe rigtig mange andre mennesker. I flere år troede jeg, at det "kun" var skimmelramte, men i dag ved jeg, at jeg har afdækket omfattende korruption hos stort set samtlige myndigheder og instanser. Værst ser det ud i politiinstanserne, domstolene, ombudsmanden, skattemyndigheder m.fl.

Jeg har i snit fanget myndighederne tre gange, så jeg har afdækket mønstre og ikke hændelige fejl ... For domstolene og politiinstanserne er der tale om mange flere gange og korruption i netop disse instanser er ekstremt bekymrende for "retssamfundet", for borgere har reelt ikke mulighed for at bremse ulovlighederne, da tilsyn og klageinstanser er tæt sammenvævede og dækker over hinanden.

Mine mange afdækninger og flere lovlige ytringer i det offentlige rum såvel som mine mange bøger, blog og dokumentar om korruptionen er mundet ud i over ti års offentlig/systemisk/politisk forfølgelse, som ikke umiddelbart er til at slippe fri af, da medier intet skriver herom trods utallige henvendelser igennem årene, hvorfor forfølgelsen kan få lov til at fortsætte, fordi politiinsstanserne og domstolene tillige bremser mine sager på forskellig vis. Henvendelser til ombudsmanden har ligeledes været forgæves ...

Igennem årene har jeg både som skaderamt borger og som forfatter, journalist (D.J), forlægger, blogger og dokumentarist talt og skrevet med en masse andre skimmelramte såvel som korruptionsramte henover en stor variation af større og mindre sager, så bloggens indhold er ikke udelukkende mine egne erfaringer - de er tillige bekræftet et utal af andre steder og medborgeres sager.

Da bloggen nærmer sig 500 sider, har jeg indtalt forløbet igennem årene. Jeg har valgt at starte med hestesagen, da mine medmennesker hurtigere ser og forstår, at der er noget rivende galt i vores myndighedssystem i statens hestetyveri, hvor forfølgelsen igennem årene kun er blevet grovere og grovere. Læs evt. feedback fra bloglæsere.

Du kan også høre kortere optagelser på brudstykker, hvilket vil være løbende indsigter, korte opdateringer og andet relevant.

 
Lydoptagelser af forløbet
   
Kun lydoptagelse Lydoptagelse med billeder og musik
   

1. del - præsentation hestesagen

Undervejs
estesagenPræsentation og hestesagen  
   
2. del - Afrunding hestesagen og de groteske straffesager Undervejs
   

Omtalte links i optagelsen

Ombudsmandens selvmord

Sigtelserne i straffesagen efter § 119a

Optagelser med hestehandler

Statens regning for statens hestetyveri

Cat

Interview før og efter straffesagens anden del

Efter indtalingen af del 1 og 2 har jeg modtaget delvis aktindsigt fra politiet, som giver indblik i de producerede justitsmord, hvor flere myndigheder og min "forsvarsadvokat" deltager ...

 
   
   

Mellemdel - Lidt ekstra ord ...

Undervejs
   
De to skimmelboliger - undervejs Undervejs
   
Arbejdsskadesagen - undervejs Undervejs
   
Skattesagen - undervejs Undervejs
   
De identiske Tibet-sager - undervejs Undervejs
   
Uretmæssig hjemløshed/fogedudsættelse - undervejs Undervejs
   
Falske anmeldelser - undervejs Undervejs
   
Sager i Advokatnævnet - undervejs Undervejs
   
Retslig forfølgelse - undervejs Undervejs
   
Politimæssig forfølgelse - undervejs Undervejs
   
Henvendelser til ombudsmanden - undervejs Undervejs
   
Henvendelser til ministerier - undervejs Undervejs
   
   
Oversigt i straffesagen
 
Nægtet efterforskning - offentligt forfølgelse 2017
 
Nægtet efterforskning - offentlig forfølgelse 2015
 
Hør båndoptagelse på nægtet efterforskning - korruption og offentlig forfølgelse
 
Nægtet efterforskning - knivskade af højdrægtig hoppe
 
Tilbage til bloggen
 
Blog | Bøger | Demonstration | Dokumentar | Downloads | Dialog og sager | Hestesagen | Kronologisk forløb | Links | Navigation | Projekter og tiltag | Strøtanker | Spørgsmål og svar | Status | Tinamaria
tinamaria[@]vindingforlag.dk
 
s