Tinamarias Blog - feedback fra bloglæsere ...

 
 

Her kan du læse lidt om feedback på min blog ...

Samtlige udtalelser er kommet fra bloglæsere, som har læst på bloggen i varierende grader. Du kan også læse tilbagemeldinger på min dokumentar, livestreams eller musikroser.

Link til påbegyndte lydoptagelser af forløbet nederst ...

 

”Der’ noget galt i Danmark”, sang John Mogensen for snart halvtreds år siden. Det er bestemt ikke blevet bedre i mellemtiden, for ”det gale” har sat sig fast i den danske folkesjæl, som en fæl og uhyggelig virus, der truer med at ødelægge nationens ro.

Og imens den almindelige dansker lever i en tilstand af lykkelig og velsignet uvidenhed, løber nogle få en gedigen spidsrod i en kafkask og nedrig, manipuleret og nedgørende realitet.

Sådan én handler denne blog om.

Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter står i den morbide situation, at en retsstat og dens udøvende samt dømmende magt, driver en slags perfid klapjagt på hende. Udelukkende fordi hun begik den store ”fejl”, at tage systemet på det forkerte ben og ikke var bleg for, at bemærke det for øvrigheden i særlig proaktiv grad. Omkostningerne har indtil videre været mildest talt voldsomme, overgreb på nært sagt alt hvad vi bryster os over, at indeholde af godt som nation og folk. Og angreb på individets ytringsfrihed igennem konfiskation af privat ejendom.

Jeg har først lige åbnet for Pandora-boxen, som jeg vil kalde hendes blog, men hvis ikke jeg var en lettere oprørt borger, så er jeg det helt afgjort nu.

Den nepotisme og sammenspisthed i embedsværket, der bliver beskrevet i dét hun fortæller, må og skal standses.

Hvis der er det mindste gran af fakta i bloggens indhold, stikker problemerne efterhånden så dybt, at egentlig retssikkerhed i dette land er blevet solgt for laveste mulige fællesnævner.

Det er uhyggelig læsning, som nok ikke passer sig inden sengetid. Men læser du med, er det på egen risiko. Du vil sikkert tro det halve er løgn, men hvis så ikke resten er nok til at du også bliver harm, er det måske et spørgsmål om at du ikke anerkender problemets omfang.

 
 
Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter
Jeg vil gøre hvad jeg kan for at støtte op omkring det fantastiske arbejde du gør for at få sat lys på vanviddet - efter at have læst endnu mere på din blog, er jeg rasende og rystet over det der foregår.
Hold on Tinamarie
❤️💪🏼
 
 
Det er imponerende at du evner at stå model til den vridemaskine, det beundrer jeg vildt meget. At du ikke for længst har overgivet dig, gør det kun endnu mere fantastisk. Jeg gad godt vide hvor du får energien fra. ☺️
- Jeg har forresten en alternativ titel til din bog, men den er temmelig rå. Kunne eventuelt stå i en parantes nedenunder:
(Jamen man skyder da heste. Gør man ikke...?!)
 
 
Du er f..... En stærk kvinde 💪😉
 
 
<3 hold da op, smukke <3 POWER WOMAN <3 Kæmpe TAK og velsignelser for dit arbejde, kære <3
 
 

Læs og lær ! 🤓 Det handler om din frihed ! 🤬
I forbindelse med et indlæg omkring anklagen for at have delt den video, der viser religiøse tossers halshugninger af to danske piger. En sandhed, som vore politikere vil skjule, skriver Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter selv:

Jeg er som forfatter og forlægger for nyligt blevet udstyret med seks sigte
lser og et polititilhold for at fortælle sandheden på min blog ... http://www.tinamarias.dk/blog/straffesagensandhedensmundkurv. Der er links videre til de fem af seks båndoptagelser med politiet, hvor man kan læse og høre censurens genindførelse.
Jeg er af en frimurer blevet kaldt en frihedskæmper og er både sammenlignet med en humlebi og er beundret for at have evnet at ophæve tyngdekraften ...
Få tør at åbne munden, fordi vi i dag lever i et diktatur, hvor vi hverken kan stole på politiet, domstolene m.fl. Dette giver min blog, mine bøger og min dokumentar indsigt i. Det er den reelle baggrund for, at jeg kræves fængselsstraf for at informere borgere, da min blog på lidt over et år har haft over 32.000 klik ...
En advokat fortalte for nyligt, at jeg helt reelt trækker tæppet væk under det samlede "retssamfund" og sådan nogle er jo ret "farlige"

 
 
Retten til at ytre dig og tilkendegive din mening er fra politisk hold under stort pres. Kun fantasien sætter grænser hos politikkerne, når det gælder om at trumfe deres usandheder og løgne igennem. Folk bliver anklaget for alt muligt og umuligt. Grundloven bliver raskt til side sat og dele af både den udøvende og dømmende magt har moralsk, etisk og mentalt tabt slaget og ladet sig rive med i jagten på undertrykkelse og kontrol af folket. Vi kan næppe kalde os en Retsstat mere.
Fårene skal vækkes. Vi vil ikke have et Diktatur.
Op på barrikaderne, Rebeller !
😉
 
 
Jeg har tilladt mig at dele linket til din Blog samt citere lidt af åbningstekst i dette indlæg, da jeg dels har stor respekt for din kamp samt er af den opfattelse at bla. oplysning til offentligheden om tingenes tilstand er essentiel for at komme korruptionen og råddenskaben til livs. Fårene sover og de skal vækkes. Mine opslag er offentlige, så du kan selv tjekke det ud. Hvis der er noget, du vil have rettet, så sig endelig til. Send gerne en PM, også hvis du vil have noget delt el. du har andet, du mener jeg kan være behjælpelig med. God dag 😊
 
 

Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter Jeg er i chok....wau hvor er det fantastisk at sådanne ting kommer frem i lyset. Endnu en stjerne (dig) der kæmper modi vores forkrøblede verden af Fake new, løgne og fortielser. Af ❤️ TAK

 
 
Tak for din historie, kære Tinamaria. Sig til, hvis jeg kan hjælpe på nogen måde. For almindelige danskere som dig har sgu ikke fortjent at blive straffet for at fortælle sandheden. På få minutter kan jeg udsende din historie til flere hundrede medier. Men mange af disse medier tør jo ikke bringe historien. Det siger jo alt om landets mentale forfald.
 
 

Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter Ja du bliver godt forsøgt, lukket munden på <3 hvis jeg ikke havde fulgt dig længe, så ville jeg tro du løj..

For det så vildt, at det kan ske i Danmark. Men det Danmark jeg har lært om i skolen. Eksisterede vist kun i bøgerne...

 
 
Tak for at tale sandheden 🙏🏼 tak for din styrke
 
 
Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter

Way to go!!!
Hold hovedet højt!
Danmark har brug for mennesker som dig!
❤️🙏🏻
 
 
Vi trækker tæppet væk sammen Tina Marie

Lige om lidt blotlægges alle forbrydere og forbrydelser


😷😷😱😱🇩🇰🇩
 
 
Skelætterne kommer til at rulle ud af skabet.
 
 
Tinamaria <3 Jeg ved kun lidt om hvad du har gennemgået, og har også mærket de samme ting der foregår bag "kulisserne" i det korrupte system i Danmark - Du må huske at give dig selv et varmt kram herfra mig. Pt. er jeg simpelthen for drænet til at tage mere "handling", dog vigtigt at re-charge krop og sind, og som du er mit eget mål at genoptage "handling" til gavn og retfærdighed for alle. Tak for dig, respekt herfra <3
 
 
We Are heading for a fall. Retsstaten er sat ud af kraft med den nuværende regering. Jeg kan ikke udtrykke nok sympati med dig Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter, men fortsæt kampen♥️🤘🤘�
 
 
Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter Du er for sej - og tak for det!
 
 
Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter Du er et fantastisk menneske og du gør forhåbentlig en forskel med dine bøger og især dine film og musik.
 
 
Godt kæmpet Tinamaria det er bare så afslørende og så fordækt som systemet beskytter sig selv samtidig med at de er lovbrydere 😡
 
 
Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter Bliv ved med det.
 
 
Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter Tak for din beretning for så er jeg ikke den eneste kvinde, som ligger sig ud med staten og bliver trynet 🙏😢 For jeg oplever at blive kaldt for diverse ting, når jeg fortæller hvad jeg har og er fortsat udsat for. (Jeg læser lige dit link når jeg kommer hjem)
 
 
Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter du er også super god til at holde det kronologisk .... har du overvejet at tage youtube i brug ?
 
 
Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter Keep it going �
 
 
👍👍...held og lykke kære Tinamaria..❣..dine trængsler må da f.f...snart slutte,ik'..! ..følger med så godt som muligt,Kram herfra..❤️
 
 
Og det gør du godt Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter griner - du er lidt af en ener - ganske som Martin Tidsville - kan ikke helt overskue hans sager - men har dannet mig et godt overblik over dine -
 
 
Du er en sej og gæv kvinde
 
 
Du af alle og det du har været udsat for og med nød og næppe eller rettere mirakuløst overlevede, burde vide, at det jeg skriver er sandt.
 
 
Lige læst din blok,er i total chok, den So som os gjorde din søn og dig hjemløse, og dine hest, og chikanere dem hun føler hun har noget på🤬🤬 skulle bare have så mange T... hatten af for din kamp, må have været total drænende.. Fedt Du fik Ret.. Du burde få en kæmpe erstatning.. hold kæft jeg var gået amok..
 
 
( det "synes godt om" klikken, er reelt set den eneste mulighed for at tilkendegive, at man har skimmet indholdet, og i det mindste enig at det er absurd ).
 
 
Det er så horribelt og skræmmende hvad der foregår af koordineret myndighedstortur

Tak for dig❤️Og alle Jer andre frihedskæmpere
 
 

Jeg har i min forbindelse med søgning omkring klagesager, Sorø Kommune fundet frem til dig

Du er en ufattelig kvinde som både min kone og jeg beundrer meget, for din kamp mod sorø kommune.

Jeg har tilladt mig at sende en venneanmodning

Med venlig hilsen

 
 
Lov mig en ting ting Tinamaria.
I 2 må aldrig begynde at arbejde som kommune inkasso, pantefoged eller andre grimme mennesker
 
 

Håber nej, ved det lykkedes for dig at komme igennem og få belyst hvordan de faktisk misbruger loven til genere folk

Det er din slags som gør vi andre ikke er gået helt ned med flaget.

Man føler sig bare magtesløs engang i mellem, uanset (hvem) vi har talt med, tror folk ikke på en kommune benytter de metoder til genere folk.

 
 

Og det er rigtig godt, at du samler tingene, så de står tydligere når tid er.

Jeg ved, at du arbejder på dybere planer af bevidsthed. Jeg er klarsynet.

Jeg har respekt for dit gode arbejde. Tag endelig ikke fejl af det.

 
 
Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter det er ikke nogen nem tid, vi har foran os. Der er flere og flere der der begynder, at forstå hvad der i grunder er ved, at ske. Held og lykke med din blok.
 
 
Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter super stort tillykke havde set det får du så erstatning? Tænker du er den første der har vundet over dem ❤️
 
 
Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter Smukt.... Tillykke, godt kæmpet 😍😍😍 Tak for dit Lys 💖
 
 
Tak, Energiske Frihedskæmper!
 
 
Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter Du er så sej, skønne Tinamaria👌🏼❤️🇩🇰💪🏼
 
 
Du har så meget ret i dette udsagn: men ikke al kritik er negativ og nedbrydende - den kan også være konstruktiv, opbyggende, lærerig og positiv. Det fordre at kritikken altid handler om sagen og ikke om det enkelte menneskes motiver, det er der kæde hopper af. Konstruktiv påvisning af fejl og mangler ved systemer, sager, handlinger osv. er altid velkommen , når det handler om at indrage og tale grimt om dem vi er ueninge med, så er det min kæde hopper af, og det er der ALT for meget af , desværre. Så jeg ærere når nogen kæmper for retfærdighe, intete rykker sig uden vi påviser uretfærdighed med mere. Jeg kender dit arbejde for en bede verden og det er smukt. <3 Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter
 
 
Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter Du har altid haft troværdigheden i behold. ❤
 
 
Tak skal du have, Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter, og for den kamp du kæmper for en bedre verden.
 
 
Uanset om titelen er beskyttet eller ej så fortjener Tinamaria den til fulde af to årsager: 1. Hun har den sjældne journalistiske egenskab at turde røre emner andre tilsyneladende fornægter for at bruge en psykiatrisk term. 2. Hun er yderst velformuleret. Læs om nogle af hendes sager. Danmark er overordnet et skønt land som jeg elsker men jeg er ikke blind for råddenskab i nogle af vore institutioner - retsvæsen og politi - og disse sager kæmper Tinamaria vedholdende for kommer til borgernes kendskab!
 
 
Jeg er slet ikke i tvivl om hendes evner, og min hensigt var bare at ønske hende et stort tillykke på dem store dag - på en sjov måde.

Og hun kunne tage det, kunne hun.. :-D

For hun er super badass!!!
 
 
Det er så korrupt et land.. Er virkelig taknemmelig for at så stærk og utrætteligt intelligent en kvinde som du, tør tage kampen op offentligt og afsløre dette vanvid.
Selv kan jeg ikke engang gå en tur til købmanden uden at blive stalket. Det er forfærdeligt.. Og min frygt for evt. yderligere hævn fra de kriminelle sataner, gør at holder mundkurven på.. Så tak, kære dig! Superhelt er du i sandhed 💜
 
 
Retssikkerhed i Danmark er en dårlig spøg. Jeg er sikker på også du OG din nære familie Tinamaria, er blevet udsat for/udsættes for systemets aktørers mishandling. Man kan blive så syg som du ved Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter og af næsten helt uforklarlige årsager. Ihverfald af årsager systemet ikke ønsker afklaret korrekt og ordentligt. Bare rolig Jeg VED hvad der foregår samt at det foregår overalt i Danmark nu.
 
 

Du er sgu for sej. Jeg er fuld af beundring - din kampånd og utrættelige kamp mod overmagten. Har fulgt dig længe og beundre også din intelligens og indignation over uretfærdighed som jeg deler 👍😊

 
 
Ja, man tror sgu det er en syg drøm og gid det var! Mig 22.000 i en mindre, men ogsä korrupt sag, som du ved... Mange tanker Tinamaria <3 Må jeg dele ? Har ikke pt selv kræfter til at eksponere mit eget, men det SKAL ud, at vi har en bundkorrupt rets-og politianklagemyndighed!
 
 
Kære Tinamaria. Jeg er meget, meget imponeret 😊. Har selvfølgelig downloadet det hele, og er nu i gang med at læse. Flot arbejde 👍🏾
 
 
Kæft en langt ude sag den der :(
 
 
Sådan Tinamaria, så blev politiet godt og grundigt rundbarberet 👍��👏
 
 
Du er en ener min pige - håber du til sidst vinder over denne lortestat.
 
 
Kære Tinamaria ! Du og det du skriver, er intet mindre end fantastisk og desværre så rigtigt også ! Jeg mangler ord, men respekt og atter respekt til dig kære TinaMaria ! Ikke blot har du en kæmpe indsigt men skriver desuden formidabelt! Lov og "lække" eller sende det færdige projekt til de store mest "troværdige " medier! Og jeg er altid til disposition, både med en grim sag fra mit eget liv og andres + til publicere det du har skrevet på Facebook, når du giver grønt lys !
Kæmpe anerkendelse herfra samt rigtig god mandag og arbejdslyst 🌾🌷🍂🍁✍️🏾📚
 
 
Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter Tak for jeres arbejde for at flere og flere vågner op
 
 
Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter Tak for dig, og det store arb. du har / er igennem. <3 Jeg har ikke helbred og dermed heller ikke den vedholdende energi længere som det kræver at "danse" med det "tunge skyts" aka systemet...
 
 
Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter ja så snart man går imod korruptionen, så bliver man straffet af staten.
 
 
Tak og respekt for, at du brøler!
 
 
Det er jo fuldkommen grotesk, men overrasker mig desværre ikke, henset til mit eget kendskab til, hvordan tingene foregår inden for det betændte offentlige magtsystem. Glæder mig til at læse alle dine bøger Tinamaria. Godt at du ikke lader dig slå ud på trods af alt, hvad du har været igennem 👍
 
 
ja man kan meget ene mand - det må ingen glemme og du kører en brav kamp -men nogen skal have overblikket og samle diverse tråde - danmarks system har kun en skabelon med forskellige værktøjer - men om mn er udsat for hestetyveri eller får stjålet sine børn er faktisk samme skabelon - og nu kan systemet ikke længere forstå det ikke virker . men det hele er ved at falde nu . de kan ikke " ryste posen mere " de troede den var uovervindelig og det var den . men ikke længere
 
 
🙏 Tak Tinamaria fordi du sætter focus på så vigtige emner 😎
 
 
Det fryder mig ubeskriveligt at læse du har fat i den lange ende og pøj pøj videre frem. De mennesker der i tidens løb er bukket under og "frataget livet" kommer endelig frem !
 
 
Håber vi ses i det nye år. Du er vist et af de sejeste mennesker jeg er heldig at kende 🙏🏻
 
 
Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter Tak for dig, din styrke og udholdenhed. Du er sej. Godt nytår.
 
 
Det er nærmest ubærlig læsning..😢😢Sender dig varme, kærlige og healende tanker🙏💜
 
 
Jeg synes du er så sej og stædig i din kamp.
 
 

Tak for dit venskab !Ikke tit der så stærke kvinder på facebook ✌🏾Måtte bare være din ven da jeg så din Profil og meninger 🤩💝

 
 
Ord er svære at finde...Mennesker, myndigheder, regler etc. er stort set det værste, der findes, når hjertet ikke er med- og det sker bare alllllt for ofte! Pas godt på dig.🍀
 
 
Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter tak for at du whistleblower. Retssikkerheden er sat over styr, den sociale kontrakt er brudt igen og igen. Jeg vil gerne høre din historie. Måske vil Solidaritet.dk også?
 
 
Der er retsløse tilstande i vort land

Det beviser dine og mine sager i særdeleshed samt alle mishåndterede forløb på landsplan

Tusind tak for dig Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter ❤️❤️
 
 
Fantastisk Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter Hvordan har du overlevet alt dette? Jamen medier og jurister må jo på banen Staten kan ikke blive ved med at nægte sandheden i at komme frem Mine egne sager bekræfter dine teser Der foregår systematiske statsstyrede og kontrollerede bevidste forbrydelser i Danmark Og må være bestilt undertrykkelse fra den økonomiske elite under topkorruption de fleste såkaldt almindelige mennesker slet ikke kan forestille sig 🌺😰🇩🇰😳😱😱🙏🏻😘😘😨
 
 
Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter jeg har læst din sag. Helt grotesk og helt i stil med mine egne oplevelser. Vi lever i en politistat og jeg må anbefale dig at passe rigtigt godt på dig selv.
🌹🌹🌹
 
 
Hvor er du sej, godt gået.👏🏆🥇
Bare trist at du skulle kæmpe så meget mod så meget uretfærdighed😢💪🏼
 
 
Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter
Jooo på en overført billedlig måde 😄
Næ du har baraveharts af mod..samt ypperlig kompetance vifte‼️
 
 
Jeg har læst noget af det du har skrevet. Det er jo forfærdeligt det du har været udsat for. Det minder om mafia.
 
 
Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter hurra for dig. Måske bliver bevisbyrden så stor en dag, at den reelt udgør en trussel mod magteliten.
 
 
Hvor lyder det fantastisk. Jeg fortsætter med at blive mere og mere forundret over hvor slem korruptionen er i Danmark. Jeg er ligeså forundret over, at ingen af os gør noget. Enten fordi vi blindt stoler på en retfærdighed, som ikke findes, eller fordi vi er så fulde af frygt og rædsel for at koruptionen på en eller anden måde skal ramme os og vores familie.
Så er der dem der nyder godt af korruptionen, - enten fordi de selv aktivt tager del i den, eller fordi de nedsætter sig som stikker for dem der udøver og lever af korruptionen.
Så det er godt der er nogle som dig, som tør fortælle og skrive om virkelige hændelser, som beviser hvordan hele korruptions-puslespillet hænger sammen.
 
 
Det er lige sådan nogle ting der skal frem i lyset ♥️
Jeg kan fortælle dig, at når staten/kommunen har stjålet et barn fra sin familie, har hverken forældrene eller barnet nogen rettigheder - whatsoever.
 
 
Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter ❤.
FEDT at du tager bladet fra munden.💕👏.
Mindre fedt at du så bliver udsat for offentlig forfølgelse 🤔🙄
 
 
Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter Det er så vildt, sygt og korrupt, det der foregår. Tak fordi, du har afsløret det.
 
 
Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter Forsæt det gode og kærlige arbejde respekt for dig 🙏
 
 
Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter intet overrasker mig.
Friloger har også smadret liv.
Tjek ham ud. DK stat er bund korrupt magtsyg
 
 
Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter hold da op, hvor vildt 😳
 
 
Hvor må det være forfærdeligt at gå igennem. Flot, du ikke giver op!
 
 

Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter den danske udgave af Liz Corkin 💪⭐️💫☀️❤️

(Hun er en ""Bad ass journalist som ikke tager nej for et svar i jagten på sandheden, ikke lader sig manipulere eller købe 💪💪💪")
 
 
Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter jeg har set din blog🐴 Det virker som om der også har været brugt lidt knofedt udover brede skuldre
 
 
Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter og jeg har læst på din blog, det er horribelt.
 
 
Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter åh hvor belastende 🤯 men det er jo en god indikator på at du har fat i sandheden 🙏🏻❤️
 
 
Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter Tak❤🙏
Du er SÅ sej🌟
 
 
Tinamaria, stærkt 💪
 
 
Hvis bare man kan vække omkring 5 procent af befolkningen burde det, historisk set, være nok til at kunne gøre en væsentlig forskel. Keep up the good work 😍
 
 
Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter har ordet.
Jeg vil for mit eget vedkommende stærkt anbefale alle mine bekendte og venner hér på Facebook, at de dykker ned i hendes fortællinger om et sygt og uhyggeligt Danmark, hvor retssikkerheden og de forhold, der blandt andet gør sig gældende i den danske dommerstand, vores embedsværk og ja, helt op i den lovgivende forsamling, bliver stillet til skue for det, det er blevet til igennem de sidste snart 80 år, siden landet var besat og vore friheder langsomt er eroderet væk under os...
 
 
Du er en kriger, kvinde!
Én af dem Jeg er mega-fan af og beundrer for din ildhu, dit engagement og din uendelige vedholdenhed. En rigtig Amazone, en Skjoldmø, en kampfælle.
- Min allierede.... 🤩❤
 
 
Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter Tak for dig.
 
 
Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter og her troede man Danmarks politikere er så hellige. Men alt kommer frem nu. Sikke en hel ny luft der vil komme.
Tak for dine bøger og blog M. M. Er der journalister der går imod strømmen.
Har ik læst dem. Men tak 🙏🍀
 
 
Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter wow tak for dig 👍🏼👏🏼👏🏼♥️
 
 
Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter Du godeste det er voldsomt og krænkende.
 
 
Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter SÅDAN! 💪🏼
 
 
Fantastisk Tinamaria...og tak for dig 🙏
 
 
Håber at du har det godt ..beundrer din kamp gejst. .husk også nyde livet og passe på dig selv.
Synes det er skræmmende med alle de dårlige oplevelser man infdimellem får igennem systemet. .og specielt hvad du har været udefor ..ønsker dig det bedste🍀💜
 
 
tillykke med fødselsdagen.....frontkæmper....
 
 
Stort tillykke med fødselsdagen, du gæve kvinde🇩🇰🥳🇩🇰🎉🇩🇰☀️🇩
 
 
Tillykke med fødselsdagen 🇩🇰🇩🇰
Keep up the good work 🙏❤️
 
 
Cand. Merc eller professor gør det ikke lettere at forstå 🤔 Du skal læse for at studere fra begyndelsen, som Tinamaria så fint forklarer. Mennesker med lange uddannelser er desværre endnu mere manipulerede til en forkert virkelighedsopfattelse. Hun siger det ikke for at være nedladende... Det handler om at selv kunne kapere at verden ser anderledes ud og det kan man kun i små mængder af gangen og det individuelt, hvor meget man rumme. Det handler om at stille spørgsmålstegn til alt viden og selv undersøge, så er man ikke i tvivl om hvem der taler sandt. Man skal glemme alt om troværdige kilder som er indoktrinering fra uddannelsessystemet. Det er nr. et til at starte studiet �
 
 
Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter Vil lige rose dig. Du har en fantastisk tålmodighed�
 
 
Fra en advokat - din sag var MILDT sagt vanskelig - det er den værste jeg har hørt om siden den rigmand i Vanløse jeg arbejdede for i en kort periode.
 
 
Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter tak fordi du stadig er her og kæmper videre- jeg har stor respekt for folk der er oppe mod systemet fordi de fleste mennesker ikke forstår at vi lever i et magt diktatur. Tak for at du deler og hør mig opmærksom på det. 💜👍🏼
 
 

Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter hold nu fast, du har fået ørerne i maskinen.. hvad er der sket siden.. fik du medhold og erstatning for hestene ?

Jeg har kendt en betjent for en del år siden, en af de gode, men hørte også lidt om at feks når en farfar havde været inspektør, bliver barnebarn hurtigt forfremmet til leder selv om han er for uerfaren og må spørge en under sig, hvad ville du gøre. Og det er sandt og selvoplevet af den betjent.

Samt at sådan er det også i forhold til at blive pilot der..

 
 
Lyt til Tina Maria historie den er SÅ slem, og de blir ved.
 
 
Forfærdeligt, det er en meget tragisk historie du har. Men du virker til at have en stærk sjæl❤️
 
 
Super. Bliv ved med dit ‘undergravende’ frihedsarbejde
 
 
Fremragende stykke arbejde, Tinamaria.
Virkelig god begyndelse på en grundigt og helt nødvendig sanering af HELE det politiske system 🗽💞💞🗽
 
 
Af hjertet tak for venneanmodning, har fulgt dig lidt på sidelinjen et stykke tid - respekt er det ord som først dukker op hos mig
👍❤️�
 
 
Jeg er virkelig glad for venskabet og har med stor interesse i går læst din gennemgang af den vanvittige forfølgelse du er udsat for! Respekt for at du tager det som du gør! Tør næsten ikke sige at jeg er fhv politimand, men det var andre tider og kan slet ikke genkende retsvæsnet af i dag!
 
 
Ha, det er noget vrøvl - du arbejder hele tiden for det gode - du har det bare svært - og selv da arbejder du for det gode - det mod og den styrke er et adelsmærke - og du savner ikke mod - plus du har en enorm udholdenhed. Det kan være du ikke bliver belønnet i det fysiske, men de åndelige kvaliteter du har og udvikler - de koster af udvikle...næh, der hænger nok mange åndelige medaljer på dig - men noter hvordan Jesus blev belønnet 🙂
 
 
Puha, det er en sej march du kører igennem
 
 
Du er en utrolig stærk kvinde og har min dybeste respekt 🙏❤💪🤘
 
 
Du fortjener nogle komplimenter. Du er modig og kæmper stædigt for lyset. Ikke mange har den styrke. Mange lysarbejdere savner den også! Alt for mange løgnere uden rygrad rundt omkring.
 
 
Du har en stærk og smuk sjæl 🙏🏻💪🏽🌈❤️
 
 
Tak, lyse sjæl... glæder mig til at kigge på det..
 
 
Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter det skal nok komme... Dine sager er jo noget for sig selv... - noget man ikke kan blande sig i. Sådan er ekstremisme... 🥴🤣😂🤣
 
 
Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter hold kæft hvor er det vildt hvad du og din søn har været igennem😢
 
 
Er begyndt at læse den....med interesse
 
 
Jeg når ikke at læse din sag igennem i aften. Men det er da sejt at du har taget kampen.
Jeg kunne tænke mig at den magtarrogance m.m. der måtte være i vores samfund bliver afsløret i de kommende tider pga. corona-panikken. Meget vil nok komme for dagens lys.
 
 
Tinamaria
hold da op, det lyder forfærdeligt, jeg læser senere men fedt meme, det udsagn tror jeg lige jeg skriver bag øret, det ræsonnerer dybt i mig.
"I don't stop when I'm tired, I stop when I'm done".
YES 👍🙌💪 💗
 
 
Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter
Jeg var inde og læse på din Blog i går, om de korupte politifolk, dommere , det er jo forfærdeligt, men ikke overraskende da jeg har læst flere tilsvarende, ikke mindst sagen om vindmøllerne og lammefjordens stauder, som Boye Jensen har drevet i 43 år, men kampen mod systemet, godset, borgmesteren i Holbæk drev ham ud i konkurs, så systemet er ikke for børn, ikke engang for mennesker. 🙁
Men Boye kæmper stadig kampen for retfærdighed, lige som dig, i er nogle seje mennesker, hvor får i den energi fra, håber virkelig i når jeres mål. 🙂

 
 
I looked over your timeline, I’m very proud to see someone with a voice Of truth in Denmark, a rare thing to see here, your one of my kind, it’s beautiful to see someone who actually cares about the world, not many from here, I’m proud to meet you sweetheart
 
 
Det er uhyggeligt og bekymrende at vores verden er gået hen og blevet sådan og så lige under vores næser.... tænk at menneskeheden er SÅ nem at manipulere 😢
 
 
respekt at du ikke har givet op 💪🏽 du er sej ❤️
 
 
Myndighederne tyr tilsyneladende til "russiske metoder" når de ikke vil indrømme deres uretfærdige og uregelmæssige behandling af en statsborger. Det er meget bekymrende !
 
 

Du er stærk intelligent og frejdig. Giv aldrig op selvom det ser håbløst ud !

 
 
Jeg ville ønske at jeg kunne hjælpe dig, jeg føler vrede og magtløshed på samme tid. Håber at du får tilstrækkelig støtte af venner og den rigtige advokat !
 
 
Tusinde tak! Og godt,at du minder mig om at følge med i sagen/sagerne. Du er en inspiration og jeg häber at en dag selv oprette lign. Blog om min erfaring med korruption/"vennetjeneste" inden for politi- og anklagemyndighed Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter
 
 

Så har jeg hørt det (lydoptagelser). Det er både spændende og uhyggeligt, at den slags kan forekomme. Har det ikke været svært at holde styr på det hele?

Jeg syntes da, at du forklarer det meget tydeligt. Men der er mange instanser at holde rede på. Du må være hamrende dygtig til at jonglere rundt i det. Og så det at vide, hvad man skal gøre og hvilken instans der tager sig af hvad og hvorfor. Men hvor er de/det sammenspist, - imod borgerne. Det er præcist det samme der sker i tvangsanbringelsessagerne. Bortset fra at de der er endnu værre stillet, fordi det er under forvaltningslovgivningen.

 
 
Jeg læser og lytter også til det du beretter, som noget der skal bredes længere ud. Som en slags forskning og dokumentation for måden den omfattende korruption foregår på. Det er jo sindsyg vigtigt.
 
 
Det er jo helt vildt med den anmeldelse af din stjålne trailer😮 men ja har jo selv prøvet det.
 
 
Tak til Tina maria for indblik i det du kæmper imod❤️
 
 
Oh jo. Du har en enorm viden, og snart vil der blive brug for den. Om nogen kender du syg stemet ind og ud. Du er en spydspids ind i hjertekulen 🙂
 
 
Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter Enig. Staten har for meget magt og smadrer folk, fordi de kan, hvis de vil, fremfor at erkende, når de har begået en fejl. Det er både tragisk og utilgiveligt
 
 
Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter sikke en behandling du har fået...
 
 
af ❤ Tak TinaMaria ,for hilsenen OG for du med hele dit hjerte står op for frihed og kærlighed...🙏🦅
 
 
Imponerende blog! Jeg kigger nærmere på den snarest 🙂
 
 
Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter ja jeg ved du kæmper
Det hele kommer snart frem
 
 
Wow Tinamaria! Hvor er du stærk ❤️ du er virkelig beundringsværdig og inspirerende 🙏💕
 
 
Det ligner jo ægte og sjælden journalistik, det du har sendt. Jeg ser på det jeg kan nå så. snart der er tid. 
 
 
Det er så ufatteligt at der foregår sådanne ting i DK, men det viser hvor råddent det hele er men ser så fint og fantastisk ud på overfladen...............har lyttet til noget både Knud og dig Tinamaria............hold da op ..........det er slet ikke til at finde ord til at beskrive, hvad jeg tænker og føler om det..........det er ekstremt omfattende..............de mennesker skal bare væk.............og det kan kun gå for langsom............men jeg har fuld tillid til planen - at det sker in Divine Timing.............men sikke nogle forfærdelige ting I begge har måtte opleve i DK !!!!!!
 
 
Håber at du har det godt ..beundrer din kamp gejst. .husk også nyde livet og passe på dig selv. Synes det er skræmmende med alle de dårlige oplevelser man infdimellem får igennem systemet. .og specielt hvad du har været udefor ..ønsker dig det bedste🍀💜 .
 
 
Hvor er jeg glad for at læse, at din mulighed for at fortælle din vigtige historie kommer nu👍🏽♥️🙏♥️ klap dig selv på skulderen💪 det er mega sejt gået, og du om nogen, fortjener det 🌸,.. en kæmpe anerkendelse af dit videnesbyrd om systemobergreb. En viden til gavn for os alle. 🙏 Al dit arbejde blir belønnet nu♥️😇♥️ Jeg ønsker dig al held og lykke med din fremlæggelse, og venter spændt på at se videoen. .. 👍🏽
 
 
Jo. Du er noget ganske særligt med en helt særlig mission. Du ved det ❤️🙏🏻
 
 
Det Tinamaria har været udsat for, er også fuldstændig grotesk systemovergreb på en borger.
 
 
Tak du gør et kæmpe arbejde for at afsløre vores fælles kurrumperede skabte energi i tankens verden - der jo præcis er vires computer! Vi må se at finde kaptajnen - Kristus hjertet.
Men sikket et kors at bære at være den stakkel der har taget det på sig at være bæreren?
Så vi skaber helheden af os Himmel på jord
Dem du afslører er jo kun repræsentanter for is selv
Men sikket et kors at bære at være den stakkel der har taget det på sig at være bæreren? ❤️🙏🏽🙃En ubarmhjertig proces på alle planer - men nødvendig! Inderlig tak til dig! 👏❤️🙏🏽
 
 
Det er da en forfærdeligt virkelighed du og dine heste er blev offer for. Håber du får dine heste tilbage🤗💗
 
 
Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter på de lydfiler jeg har hørt med dig, er du rigtig god til at fortælle og du har en god stemme.
 
 
Din kamp og din evne til at kæmpe for det du tror på, er heller intet mindre end dybt beundringsværdig, Tinamaria
For mig er du et slående eksempel på, hvad den indiske frihedskæmper Mahatma Gandhi sagde: "Først ignorerer de dig. Så griner de af dig og forsøger at latterliggøre dig. Dernæst prøver de på at bekæmpe dig. Og så vinder du."
Jeg ved at du er træt. Men det du er gået igennem svarer jo også nærmest til, først at gå gennem ild, så vand og så en sump af kviksand, der stinker så fælt af vammel råddenskab, at det er underligt du ikke er knækket sammen af kvalmen.
 
 
Held og lykke Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter..🍀💪😍..det kræver sit mod og det slider at stå frem, men på et tidspunkt kommer belønningen 🖒❤
 
 
Tak til Tinamaria
 
 

Stol på dig. Du er magisk ❤️

Du føler dig formentlig som en falling Angel. For du har kæmpet dig selv halvt ihjel.
Men du hat gjort en forskel andre aldrig ville orke.

 
 
Ja, det kan være udfordrende at have synspunkter der ikke flugter med parnasset.
Men tak for din hilsen på min 🇩🇰 dag👍
 
 
Tinamaria Annaliva Liziedatter Det ser uhyggeligt spændende ud ... Og også overskueligt denne gang 🎯 Tak 👍👍👍♥️
 
 
Tinamaria Annaliva Liziedatter ser du det vidner jo KUN OM hvor GALT den er fat med danskerne.... vi har set det mere og mere i løbet af det sidste år ( at egoismen vejer meget tungt i Danmark )
JEG har læst om din sag og jeg kender til flere tilfælde af folk der er udsat for noget lignende det samme fra staten som du er ...om Det er derfor at Jeg Ikke kunne drømme om at stille spørgsmål til alt hvad du skriver ved jeg så ikke .. JEG VED at det finder sted jeg tvivler ikke på et ENESTE sekund på at ALT hvad du har skrevet og udgivet er rigtigt og Dem af befolkningen der desværre synker så lavt ned som til at gøre dig til syndebuk (mere end du er i forvejen) skulle simpelthen skamme sig det viser MEGET mere om dem end om dig ..man Sksl nok lige huske at Dette vanvid et en DEL AF DIN hverdag og er det NU på 17 år !!!!!!!!!
jeg håber folk lige tænker lidt over: hvordan mon det må være???????
det ER så let at følge strømmen og ikke tænkte selv desværre...det er så let at træde på folk der ligger ned .... der er SOM JEG SER DET også en af grundene til at det her land er delt op i 2 og vil blive ved med at være det .
sagt så det Ikke Kan misforstås: der er simpelthen for mange HYKLERE i vores samfund ..
de VIL blive ved med at være hyklere for de har skyklapper på . Det er lige ind til den dag de evt SELV kommer u klemme i systemet... det kan jo ske for os ALLE.
at vide at der vitterligt er folk der stempler dig for alt muligt
og at se så mange virkelig synes at Nanna fri s dom er retfærdig er SIMPELTHEN SKAMMELIGT !

 
 
Tusind tak for hilsningen. ❤
Tinamaria Annaliva Liziedatter
(Skønt navn) 😘
Jeg havde en rigtig god dag her på Kreta 😊🌞
Jeg har læst flere af dine links, og det er rystende at det foregår i DK.
Jeg tror på vi snart ser en ende på deres diktatoriske opførsel. Men marts skulle være meget slem at komme igennem. Men så.....❤
 
 
Tinamaria du har om nogen et varmt hjerte og på trods af 17 års mishandling af noget som ALDRIG burde kunne være muligt
.er du istand til at lukke mennesker ind ... og det er jeg dybt importeret af det viser mig At hvor viljen og håbet er kommer styrken til... folk får uanede kræfter hvis de befinder sig i en situation de ved ĢÆLDER så det sker jo rent fysisk 😉
Jeg tror på retfærdigheden findes og tilkommer Dem der virkelig fortjener Dem lidt hippie agtigt måske men fint for mig 🌺💕💖😊

 
 
du er SUPER sej ..og Jeg er ikke i tvivl om at du og Jeg vil gøre vores for stakkels Nanna Jeg håber hun Kan mærke at så mange ønsker hende det bedste ... ALT det her med Nanna ledte mig lige tilbage til de sidste helse afbrændinger i Danmark ondskaben har altid boet side om side med os ...det er os der må forhindre at historien kan gentage sig ...gid fkere ville være beviste om det ...der er kun os til at ændre ALT wow deb chance sker vist KUN 1 gang 🌺💕😅👍
 
 
Tusind tak, Tinamaria❤️ Jeg har allerede haft snuset til din blog og glæder mig til at dykke endnu mere ned i den🙏🌷
 
 
Tinamaria Annaliva Liziedatter
Fed blog du har Tinamaria!
 
 
Whau Tinamaria...det er en ære at blive sammenlignet med Liz Crokin 🙏 Tak for dig kære <3
 
 
Tinamaria
du er for vild...jeg er imponeret over, hvad du kan og gjort dig af erfaringer ❤
 
 
Tak for dig
Tinamaria
og din indsats med at gøre befolkningen opmærksom på det 🙏💗🙏
 
 
Taaak glæder mig til at fordybe mig i din verden ❤️ og husk du er Sgu en Super Warrioer Queen ❤️❤️❤️
 
 
Du har afdækket et snigende hard core diktatur, der er digitaliseret og strømlinet og hvor den eneste forskel fra 40er nazismen og vort nuværende styre er at gaskamre er erstattet af vacciner og tvang. Retssystemet og det offentlige system og forvaltning er lige så pilrådden. Det er det du har afdækket.
 
 
Tak Tinamaria! Jeg har allerede været inde over din side og læst for at stykke tid siden - saftige sager 😕
 
 
Mange tak Tinamaria 😊🙏🏻 Interessant blog! Pøj pøj!
 
 
Tak kære dig ❤️🙏 og tak for de informative links og al info. ❤️🙏
 
 
Tak for dig🙏🏻❤️
 
 

Tusind T💖K for 🇩🇰hilsen og interessante links 🙏😉😘🌈

Mange tak for ”gaven” kære Tinamaria Annaliva Liziedatter

 
 
Tak skal du have Tinamaria.
Jeg har fulgt med i din korrupte sag og håber ikke, at den er slut.

 
 
Tinamaria Annaliva Liziedatter
tusind tak ildsjæl og tusind tak for dit kæmpe arbejde ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
 
 
Tusind tak for dit store arbejde, det er slemt når det bliver censureret...jeg håber at du alligevel kan komme igennem til pressen
 
 
Tinamaria Det vil jeg begynde at læse ind i. Tak for at dele og for at blive ved med at kaste lys på uretfærdigheder. Trods den høje menneskelige pris, du betaler.
 
 
Bra å rette søkelyset mot korrupsjon - men du kunne kanskje ha laget to meldinger?
Ser du har problemer med sensur - så du er TILGITT - takk for jobben du gjør ❤

 
 
Tak Tinamaria - tak for din kamp 🙏
 
 
Har fulgt Tinamaria længe og hendes kamp, som hun har kæmpet bravt og det skal hun helt sikkert have et skulderklap for, men hun er altså ikke den eneste. Emil Bier har været igang endnu længere og der må være flere af dem, eller det håber jeg inderligt der er
 
 
"Vi har i Danmark en retslig forkæmper, en "lonely rider", som bekæmper korruption i retssystemet. Det har hun gjort i over 15 år. Når man sådan kigger hendes sager igennem, så er det helt tydeligt at Tina Maria er blevet forkert behandlet af systemet. Systemet er tydeligvis sure på hende, og de svarer igen ved at bøje reglerne, så at hun bliver udsat for chikane. Ja, hvad mener du for eksempel om undertegnede regning Tina Maria får som en del af en retspraksis; "andet" på over 30.000 kroner? Det er et klokkeklart bevis for, at der er noget galt med retssystemet. Tina Maria kritiserer systemet og det virker som om, at konflikten har taget langt større omfang end den fight jeg har haft med PET. Men, det er grundlæggende de samme principper som er på spil; primært retssikkerheden. Retssikkerheden er en garanti for, at retssystemet ikke misbruger sin magt. Når man sender en regning på "andet", så brydes retssikkerheden. Nu kender jeg efterhånden en del til retssystemet, og holder faktisk meget af retssystemet, jeg er selv retsfilosof, og har en meget aktiv, personlig aktie i, at skabe så gode forhold for ret som mulig. Som noget unikt, så vil jeg nærmest gå så langt som at sige at jeg virkelig tror på lov og ret. Som en af de gamle græske filosoffer engang formulerede det; loven er den INDRE bymur, hvis den består stærk og uantastet vil byen aldrig falde. Derfor er det også med meget stor bekymring, at jeg opdager flere tendenser til, at man ikke respekterer det grundlæggende formål lov og ret har, nemlig beskyttelse af de svage. Hvis først retsstaten mister sit egentlige formål og moralske ledestjerne, altså som værn imod dem som ikke kan beskytte sig selv, så får vi hurtigt et meget ubehageligt samfund. Tina Maria bekæmper korruptionen i retsstaten, og jeg kan godt se, at hun på de retslige myndigheder måske virker irriterende, men det er faktisk godt, at vi har sådan nogen som Tina Maria, for hun kan formå, som hun gør her, at sætte fokus på retten når den mister sin moralske basis, at være en del af den sociale kontrakt imellem stat og borger. Jeg vil følge op på, hvad der sker med Tina Maria, og forhåbentlig hjælpe hende med at få ret og retfærdighed. Læs i øvrigt hendes velbeskrevede blog, hvor der kommer en del rystende ting frem. http://tinamarias.dk/ Hvis vi ikke holder vores retssystem i ørene, så udvikler det åbenbart kedelige metoder, og det er ikke retssystemet værdigt, slet ikke i Danmark, som skal være et foregangsland for andre lande rundt omkring i verden. G-d og g-derne bevare Danmark.".
 
 
Tinamaria Annaliva Liziedatter godt med den ekspertviden du ligger inde med på området instansernes målrettede snyd og bedrag virksomhed.
 
 
Tusind tak Tina Maria 🙏🌷 Det er yderst interessante emner du har beskrevet der 🙏
 
 
Tinamaria Annaliva Liziedatter søde dig, du stråler så smukt 🥰❤️🙏
 
 
Tinamaria Annaliva Liziedatter og en meget dejlig hjerte varm kvinde ❤️
 
 
Tillykke med fødseldagen, Tinamaria 🇩🇰 og tak for oplysning og inspiration🙏❤
 
 
Kære Tinamaria...din powerfulde lyskvinde ❤ Hjertelig tillykke med fødselsdagen ❤ Stor krammer fra mig...hav en skøøøn dag 😍🌷😘
 
 
Stort
tillykke
til en ildsjæl.
 
 

Kærlighed til dig og os alle
Tak
Og tak for alt du gør og har gjort

Du er et forbillede for os alle. Tak Tinamaria Annaliva Liziedatter
 
 
Tinamaria Annaliva Liziedatter Ja, klart! Din sag er også ubeskrivelig uhyrlig. Ville ønske, at nogen kunne hjælpe dig med virkelig at få den frem i lyset ❤
 
 
Tinamaria Annaliva Liziedatter JA Har set din sag også, og har læst en del fra det, det er fanme også sygt, dog har jeg ikke hørt de 2 nye klip du har liggende der med lydoptagelse 😕 er ved at hører dem (Y)
 
 

Tinamaria Annaliva Liziedatter Jah retssystemet er så korrupt...
Statens-Gestapo - "Staten har spillet fallit og udstillet, at politiet og retssystemet ikke virker, at det er aftalt spil på flere fronter og at borgeren hverken kan stole på politiet, retssystemet, Skat, ministerier, tilsyn eller ombudsmanden. Det er den store sandhed, som ikke må komme frem til borgernes bevidsthed ..." Du rammer så plet angående galskaben bag facaden.

 
 
Kære Tinamaria. Tak for din lykønskning. Jeg har kigget lidt på din blog og også hørt på dine optagelser - og så også dit foredrag på Bedwood Hostel i vinter. Det er grove løjer og stærke beviser på det frimureriske bedrag, du ligger inde med.
 
 

Hej med dig. 

Jeg har læst hele det uoverskuelige sagsforløb som du har haft kræfter nok til at ligge online. Wow du er stærk.

Har du mulighed for at tale kort? Jeg arbejder med rettigheder.

 
 
Flere tilbagemeldinger på dokumentar, livestreams og musikroser
 
 

Har du læst på bloggen og vil gerne sende en kommentar?
Så send den via Facebook eller tinamaria (a) vindingforlag.dk

Ønsker du at hjælpe eller støtte? Så læs på supportsiden.

 
Påbegyndte lydoptagelser i del 1 og 2 i statens hestetyveri m.m.
 
Straffesagens oversigt
 
Læs også feedback på dokumentaren her
 
Livestreams med Flemming og Jovan samt feedback
 
Musikroser til Tinamarias musik kan læses her
 
Nye bøger undervejs ...
 
 
Jeg hører gerne fra dig, hvis du har en konkret case til bogen til højre.
 
Tilbage til kort fortalt
 
Til straffesagen
 
Til sigtelserne og tilhold for at fortælle sandheden
 
Til hestesagen
 
Kendelsen i statens hestetyveri
 
Statens vidner til hestetyveri
 
Til statsadvokatens løgn
 
Til krænkelser af en journalist
 
Til sager
 
Til oversigt over sager og forklaring
 
Tilbage til bloggen
 
Blog | Bøger | Demonstration | Dokumentar | Downloads | Dialog og sager | Hestesagen | Kronologisk forløb | Links | Navigation | Projekter og tiltag | Strøtanker | Spørgsmål og svar | Status | Tinamaria
tinamaria[@]vindingforlag.dk