Tinamarias Blog - Gang stalking ...

 
 

Her kan du læse om gang stalking ...

Beskrivelsen er hentet fra https://gangstalking.wordpress.com/faq/

 
Hvad er Gang Stalking?


En simpel definition

I henhold til lov om arbejdsmiljø og sikkerhed registreres enkeltpersoner og anbringes på fællesskabslister. Dette sker uden, at folk får besked om det. I mange lande bruges disse samfundsmeddelelser af virksomheder og andre til at registrere uskyldige personer som whistleblowere, de åbenmundede mv. I forbindelse med disse meddelelser bruger virksomheder og andre i nogle tilfælde en praksis, der blev brugt i den tidligere sovjetunionen kaldte det psykiatriske repressalier. Dette bruges som et middel til gengældelse, blacklisting, dæmpning eller kontrol af medlemmer i samfundet. Når man er i notifikationssystemet, sendes advarsler om de registrede ud til hver enkelt instans, målpersonen kommer i kontakt med og forgifter dermed deres foreninger og socialt annekterer det registrerede individ.


Fuld definition

Gangstalking er en systemisk form for kontrol, som søger at ødelægge ethvert aspekt af et registrerets individs liv. Når en målperson er markeret, sendes en besked til samfundet som helhed, og personen efterfølges omkring 24/7 af de forskellige samfund, som de er i.

Fællesskabsmeddelelserne vil gå ud til forskellige steder. Udlejningsselskaber, fremtidige arbejdsgivere, butikker og lokalsamfund hvor målpersonerne vil blive noteret. Lægeklinikker, brandvæsenet, politi mv. En skjult undersøgelse kan også åbnes og elektronisk, der bruges af civile spioner / stikkere som led i den åbenlyse og skjulte kontrol- og overvågningsproces.

Enkeltpersoner kan markeres og angives som dem med en historie med aggressiv eller uhensigtsmæssig adfærd. Dette underretningssystem vil følge den registrerede, hvis de flytter, ændrer job, besøger andre områder. Det får samfundet til at tro, at den registrerede er en person, der skal overvåges eller kontrolleres.


Fællesskabets sundhed og sikkerhed

http://www.wcb.pe.ca/photos/original/wcb_wpviolence.pdf

    "I servicesektoren kan det være nødvendigt at identificere medarbejdere, der har en historie med aggressiv eller uhensigtsmæssig adfærd i butikken, baren, indkøbscenteret eller taxaen.

    Personens identitet og arten af ​​risikoen skal gives til personale, der kan komme i kontakt med denne person. Mens arbejdstagere har ret til at kende risiciene, er det vigtigt at huske, at disse oplysninger ikke kan distribueres forskelligt.

En kvinde ved navn Jane Clift i U.K. gik gennem en meget lignende type flagging system. Et advarselsmærke blev placeret på hendes navn, der betegner hende som potentielt voldelig.


Voldelige Personers Register

http://gangstalkingworld.com/Media/2007/09/2009/10/defamation-and-anti-social-behaviour/

    Hun følte, at overalt hvor hun gik, "hviskede folk sammensværgende". "Overalt hvor jeg gik - hospitaler, praktiserende læger, biblioteker – selv hvis jeg ringede til brandvæsenet, så snart mit navn gik videre til det system, blev det markeret" voldelig personmarkør, der kun kunne ses i to, mellemstore risiko'."

http://gangstalkingworld.com/Media/2009/10/defamation-and-anti-social-behaviour/

http://www.24dash.com/news/Local_Government/2009-06-24-Good-citizen-wins-12-000-damages-from-council-who-labelled-her-potentially-violent

Jane Clift blev målrettet på denne måde og tilbragte fire år at rydde hendes navn.

Personer bliver markeret uden deres viden. I mange lande kan disse fællesskabsmeddelelser falde ind under Fællesskabets sikkerheds- og sundhedslovgivning. Det ser ud til, at arbejdsgivere, uddannelsesfaciliteter og samfundscentre i nogle tilfælde markerer uskyldige individer som et middel til gengældelse, tavshed eller kontrol af medlemmer af samfundet.
 

Repressalier

http://www.harassment101.com/Article5.html

    Maria Buffa, en tidligere lønmodtager i personaleafdelingen på Ford World Headquarters i Dearborn, Michigan, sagde hun også blev sendt til en psykiater, efter at hun i februar 1999 indgav en sexuel chikane mod en kvindemedarbejder. "Du tror, ​​måske jeg er problemet, ellers hvorfor ville de sende mig til en psykiater," sagde hun. Den psykiater Ford valgte, Dr. Edward Dorsey fra Midwest Health Center, lavede en rapport, der sagde, at det eneste psykiatriske symptom, Buffa viste, var angst. Dorsey's rapport sagde, at henvisningen kom fra Fords lægeafdeling og i det mindste delvis skyldes hendes klager over seksuel chikane. Han bemærkede også, at Ford-lægen, der henviste til Buffa, citerede et par "hændelser": Hun blev set råbe til nogen, og hun havde vist sig på et fitnesscenter "iført mindre end det sædvanlige tøj til den fysiske aktivitet".

    I april 1999 fyrede Buffas chef hende "til gavn for selskabet", huskede hun at blive fortalt.

 

Psykiatrisk tilbagevenden

Den enkelte bliver så placeret under åben og skjult form for overvågning. Overalt hvor målrettede personer går, bliver deres navn markeret. I en storby kan det betyde, at tusindvis af tusindvis af mennesker får en anmeldelse om målet. Personen følges omkring 24/7. Fodpatruller og køretøjspatruljer bruges til at følge individet rundt som en del af overvågningsprocessen. Under disse patruljer bruges et ensbetydende tegnsprog til at hjælpe borgerinformanterne med at kommunikere til hinanden. De vil bruge dette til stille at signalere, hvad målet foretager sig.

http://gangstalkingworld.com/Media/2010/02/informant-signals

Gangstalking er oplevet af det målrettede individ som psykologisk angreb, der er i stand til at immobilisere og ødelægge dem over tid. De skjulte metoder, der bruges til at chikanere, forfølge og bagvaske målene, efterlader ofte ingen beviser for at mistænke de civile spioner.

Det ligner mobning på arbejdspladsen, men foregår udenfor i samfundet. Det kaldes Gang Stalking, fordi grupper af organiserede samfundsmedlemmer stalker og overvåger målene 24/7.

Mange målrettede personer markeres, chikaneres og overvåges på denne måde i flere måneder eller endda år, før de indser, at de er målrettet mod en organiseret protokol for chikane.

Hvad der sker under denne overvågning og kontrol, ligner meget, hvad der skete med mange uskyldige personer i det tidligere Østtyskland eller aktivister og dissidenter i Rusland. Mange uskyldige mennesker i det tidligere Østtyskland ville blive målrettet af staten, og derefter vil deres venner, familie og samfundet som helhed blive brugt til at overvåge, retsforfølge og chikanere dem. De samme forfølgelser og chikane er nu sket i demokratiske lande.

Når en person er markeret eller har en advarselsmarkør placeret på deres fil, bliver samfundet hyper agtpågivende, og i denne struktur er det en målrettet og ulovlig protokol af chikane der sker. Elektroniske midler bruges til at overvåge, chikanere og torturere målet. Når målet forsøger at beskrive hvad der sker med dem, lyder det som om de har haft et mental sammenbrud. Virkeligheden er elektroniske midler, der bruges til at få det til at virke som om målet har haft et sammenbrud.


Elektronisk chikane

http://www.targetedindividuals.com/Forum/showthread.php?tid=153

Dette system er "MOSQUITO", der bruges i Storbritannien til at opdele grupper af ustyrlige mennesker. Det skaber et beskyttende skjold af højtryks-komplekse ultralydsstødsbølger.

MOSQUITO betragtes som forbudt af EU, fordi den krænker børns menneskerettigheder.

Producerer et kraftfelt med ultralyd chokbølgeenergi. Frekvensområdet er indstilleligt fra 7kHz til 25kHz, hvor PCC30 sætter 140db lyd (135db til PPF40) målt til 30cm. Beregnet til montering til køretøjer til potentielle crowd control applikationer. Også fremragende til at holde skadedyr ude af haver mv. Høreværn anbefales ved brug.

Mange af disse enheder er nemme at få adgang til og næsten umuligt for en uvidende målperson at beskrive på en troværdig måde uden at lyde som om de har haft et mental sammenbrud.

Uautoriserede indtrængere udsættes for en følelse af intens paranoia, ubehag, desorientering, kvalme og andre uønskede virkninger. Offentlig forskning undersøger for øjeblikket våbenpotentialet og kan snart klassificere disse enheder!

http://www.amazing1.com/ultra.htm

I Rusland blev lignende midler brugt af staten til at erklære aktivister, dissidenter eller nogen, som de troede var statens fjende som mentalt uegnet, og mange blev institutionaliseret ved hjælp af denne form for systemisk kontrol.

Det tætteste  til Gang Stalking, som demokratiske lande har set før, er McCarthyism, Cointelpro og RED SQUAD programmer. Red Squad-programmer blev brugt til overvågning og chikane af forskellige grupper. De har været på plads i over hundrede år, og de har også ansat informanter.

Civile spioner, der også kan betegnes som "Covert Human Intelligence Sources", kommer fra alle niveauer og sektorer i samfundet. Husk, hvem den målrettede person kommer i kontakt med, får en advarsel om målet.

Ligesom med Cointelpro-undersøgelser kontaktes alle i målpersonens liv, informeret om hvorfor individet er blevet markeret, advares om ikke at diskutere den markerede person og bliver bedt om at være en del af den igangværende, uendelige overvågningsproces (systemisk psykisk chikane og manipulation af målet) . Denne proces er skjult designet til at styre målene, holde dem på linie eller ødelægge målet over tid, hvilket efterlader dem uden nogen form for støtte.

Disse handlinger er specielt designet til at efterligne en psykologisk operation. Denne psykiske chikane af målet er designet til at ødelægge dem i årevis, hvilket får dem til at se skøre ud og efterlade dem uden nogen form for støtte. Individerne omkring målpersonen udfører handlinger og opgaver, som de instrueres i, uden at indse, at strukturen er psykologisk designet til at bryde målet ned.

Verdensomspændende programmer med kontrol og konformitet er blevet anvendt med lige stor succes og dødelighed. Det vi ser nu, er en koordineret og organiseret indsats til kontrol og konformitet. Mange lande rundt om i verden bruger for tiden en model for politisering kaldet: Community Oriented Policing. Det beskrives som en systemisk tilgang til politiarbejde. Det fokuserer på at skabe en følelse af samfund inden for et geografisk lokaliseret område. Fællesskaber mødes og diskuterer, hvilke værdier de gerne vil have i deres fællesskab, fællesskabsudvikling, og det er også tiden til at diskutere eventuelle problemer, der måtte opstå i et bestemt område. Hvis der er identificeret et problem, kan en undersøgelse åbnes.
Disse lokale programmer har i mange lande dannet partnerskaber med andre regeringsprogrammer på provins-, stats- og føderalt niveau. En proces kaldet Deconfliction giver dem mulighed for at dele information. Anmeldelser om Gang stalking kommer ikke kun ind fra demokratiske lande, men de kommer også ind fra mange andre lande.

http://news.cnet.com/8301-13578_3-20000550-38.html

http://www.eff.org/files/filenode/social_network/20100303__crim_socialnetworking.pdf

   
Den moderne systemiske form for kontrol kan kun finansieres på regeringsniveau, ligesom den gør i andre samfund, hvor disse lignende typer chikaneprogrammer er blevet implementeret. Det er en del af et system af kontrol og konformitet, der har eksisteret i mange år. Et system med kontrol med mange lokale grupper og deltagere. Mange målpersoner beretter, at deres informationer bliver videregivet og deles mellem grænser og at overvågningen fortsætter, selv når de rejser.
   

Hvad er formålet med Gang Stalking?

Det officielle formål er opført som en meddelelse til samfundet, for at advare dem om personer, der er blevet markeret, eller har fået et advarselsmærke placeret på deres fil. Det anvendes officielt som et middel til at undersøge eller overvåge personer, der har vist upassende eller voldelige opførsel. Det virkelige formål synes i nogle tilfælde at være at isolere målpersonen fra alle former for støtte, så personen kan indstilles til arrestering, institutionalisering eller tvunget selvmord. Andre formål med denne chikane er at ødelægge målpersonens omdømme og troværdighed. Lad målpersonen være skør eller ustabil.

Andre mål indebærer at sensibilisere personen for hverdagens stimuli som en form for kontrol, som bruges til at styre målperson, når de træder ved siden af. Når målpersonen reagerer, har borgernes informanter ved at identificere den målrettede person i offentligheden. Målpersonens reaktioner er højst sandsynligt tilføjet til deres fil som en advarselsmarkør og ses som et tegn til at se efter fremtidige reaktioner.

Opbygningen af ​​denne form for markeringer gør målpersoner sårbare. Når et fællesskab går i overvågningstilstand, arbejder de uofficielt på at køre målet væk fra samfundet. Dette kan gøres ved at gøre målpersonen uønsket. Sekundære mål er at gøre personen hjemløs, jobløs, give dem et sammenbrud, og de primære mål synes at være at drive målet til tvunget selvmord. Dette er det samme, der blev gjort imod målpersoner i Stasi og Cointelpro undersøgelserne. Det er en nyttig måde at fjerne statens opfattede fjender på.


Hvilke andre navne har Gang Stalking?

Der er mange navne til denne form for systemisk kontrol og chikane. Under Gang Stalking-etiketten finder du også ord som Community Mobbing, Community Stalking, Stalking by Proxy, Organiseret Stalking, Årsag Stalking, Multi-Stalking, men det er alle del af samme systemiske kontrol og chikane. Hvad mange mennesker ikke er klar over, er at Gang Stalking er blot en tilføjelse til denne systemiske form for kontrol. Der er andre former for kontrol, der bruges til at undertrykke og holde personer indenfor rammerne. Andre former eller tilføjelser omfatter, men er ikke begrænset til: Mobbing, Cointelpro, The Buzzsaw, Covert War, Elektronisk Chikane, osv. Dette er de bare nogle af navnene, der gives til et meget gammelt spil, der igen spilles af regeringer på deres intetanende borgere.


Hvem bliver målpersoner?

Markering som målperson kan ske for alle i samfundet. Tidligere primære mål med programmer som Cointelpro har været minoriteter. Markering som målperson kan dog ske for enhver. Enkeltpersoner er ofte registreret for at være åbenmundede, whistleblowere, dissidenter, folk, der går op imod velhavende virksomheder, kvinder grupper, (single) kvinder, minoriteter, ekstremister, konspirationsteoretikere, anti-krigsforestillinger, enkeltpersoner identificeret eller registreret som problemer i disse samfundsmøder og andre uskyldige personer. Hovedparten af ​​målpersonerne er ofte ikke klar over, at de er målrettet på denne måde. Når en målperson flytter, ændrer job, fortsætter chikanen stadig, fordi de stadig er markeret, og meddelelse herom går stadig ud til alle dem, de kommer i kontakt med. Hver gang målpersonen flytter, vil de samme oplysninger, løgne og forfalskninger spredes ud i det nye samfund og den systemiske overvågning og chikane vil fortsætte. Målpersoners egenskaber

http://gangstalkingworld.com/Forum/YaBB.pl?num=1205738832/0

 
Hvem deltager?

Folk fra alle samfundslag er en del af dette system, for når en målperson er markeret, distribueres deres information til en bred vifte af mennesker, organisationer og lokalsamfund. Folk fra alle lag, alder, køn. Alle samfundssektorer, som du kan komme i tanke om, er en del af dette. Civile spioner / stikkere er inkluderet, men er ikke begrænset til: generelle arbejdere, de rige, cyklister, narkotikahandlere, stofbrugere, gadefolk, punks, hip hop-kultur, KKK, svarte aktivister, kirkegrupper, ungdomsgrupper, brandfolk, politiet embedsmænd, advokater, sundhedspersonale, butiksejere, piger, vagtmænd, kabelinstallatører, telefonreparatører, postbude, låsesmede, elektrikere osv. Der er virkelig ingen minimums- eller maksimumsalder. En artikel blev udsendt for nylig i Storbritannien og den sagde, at de rekrutterede børn var helt ned til otte år for at være Covert Human Intelligence Sources.
 
http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/2689996/Children-aged-eight-enlisted-as-c%20ouncil-snoopers.html

Offentlige personer, som den målrettede person kommer i kontakt med, får denne advarsel. Disse samfundsmeddelelser startede med gode hensigter. Arbejdsgivere og samfundet som helhed har ret til at blive underrettet, hvis de vil støde på personer, der har voldelige, uhensigtsmæssige historier. Borgerne skal være i stand til at beskytte sig selv og deres samfund, men hvad der sker er, at dette program også misbruges til at ramme uskyldige mennesker.

Mange forstår ikke eller bekymrer sig om, at slutresultatet af ​​denne registrering, denne chikaneringsprotokol er at ødelægge en person. Mange mennesker i dagens samfund er bange, de er villige til at opgive personlige friheder for en falsk følelse af sikkerhed, og hvis det betyder at fjerne en andres rettigheder for at opnå dette, har de ikke noget problem med at gøre dette.


Hvorfor folk deltager i Gang Stalking?

Der er mange grunde til at nogen deltager i dette.

1. Nogle gør det for den følelse af magt, det giver dem. De føler sig i kontrol. Mange tror helhjertet, at dette lader dem vide, hvem der er dårlig og hvem de har brug for for at beskytte sig selv og deres samfund fra.

2. Andre gør det som en måde at få venner og holde venner på. Det er noget socialt og sjovt for dem at gøre. De elsker den særlige følelse af overvågning og beskyttelse af deres samfund. Mange i samfundet bruger det indbyggede tegnsprog til at kommunikere, og det er meget effektivt at nedbryde race, køn, alder, sociale barrierer. Mange tror, ​​at det også lader dem vide, hvem der er på deres side, mod hvem der kunne være den potentielle målperson.

3. Andre er tvunget eller afpresset af staten eller politiet til at deltage. Jeg har set et par personer, der var presset til at deltage.

4. De bliver fortalt, at de er en del af den nationale sikkerhed. De bliver fortalt, at de bliver brugt til at holde øje med farlige eller følelsesmæssigt forstyrrede individer. De ser sig selv som heroiske spioner for staten.

5. Andre er bare lokale bøller eller informanter, der allerede er ved at blive brugt til andre aktiviteter, og deres energier er kun omdirigeret til disse fællesskabsprogrammer for sundhed og sikkerhed. F.eks. får nogle mulighed for at overvåge en målperson for samfundet eller politiet i stedet for at gå i fængsel.

6. Andre bliver fortalt direkte løgne og forfalskninger om målpersonen for at få dem til at gå sammen om at ødelægge målpersonens liv. F.eks. bliver mange omsorgsfamilier fortalt, at enkeltpersoner har udvist psykiske problemer eller anden socialt uacceptabel adfærd og kan være en fare for dem selv eller samfundet som helhed, og at meddelelsen er nødvendig for at holde samfundet sikkert. De bliver bedt om ikke at oplyse dette.

7. Mange er dog kun gennemsnitlige borgere, der i løbet af deres daglige job bliver brugt til at holde øje med, og hvis en målperson kommer i deres nærhed, bliver de bedt om at se, overvåge og observere målet. Det er den måde, samfundet er indrettet på.
 

Hvilke teknikker bruges imod målpersoner?

Nogle af de mest almindelige teknikker er angivet nedenfor.

a) Klassisk konditionering.

At få en målrettet person sensibiliseret til en daglig stimuli. Målpersonen bliver over en periode på måneder eller endog år negativt sensibiliseret af en daglig stimuli, som derefter bruges til at chikanere dem. Det er brugt i offentligheden for at fortælle dem, at de hele tiden bliver chikaneret og overvåget. Nogle eksempler på dagligdags stimulus, der kan bruges, er: lyde, farver, mønstre, handlinger. F.eks. rød, hvid, gul, strimler, penneklik, nøgleraslen, høj hoste, høje fløjt, høje håndklap, mobiltelefoner, bærbare computere mv.

 

b) 24/7 Overvågning

Dette vil involvere markering og at følge målpersonen overalt, hvor de går. At lære om målet. Hvor de handler, arbejder, spiller, hvem deres venner og familie er. Komme tæt på målet, flytte ind i samfundet eller lejligheden, hvor de bor, på tværs af gaden. Overvågning af målpersonens telefon, hus og computeraktivitet. Overvågningspolitik.

http://www.newport.gov.uk/stellent/groups/public/documents/policies_and_procedures/n_039963.pdf

c) Isolering af målet.

Dette sker via rapporter. Markering har til hensigt at advare samfundet, men de virker som lidt mere end forfalskningskampagner. De præsenterer en ensidig vurdering af målets adfærd og aktivitet. Målpersonen må aldrig fortælle deres side af historien eller rense deres navn. Denne ensidige vurdering kan indeholde falske rapporter, løgne og legitime hændelser, hvor målet blev oprettet. F.eks. mennesker i målgrupperne bliver fortalt, at målpersonen er skør, farlig, en tyv, ude i narkoproblemer, en prostitueret, pædofil, har problematiske forhold, der skal overvåges. Denne form for markering er i sig selv i stand til at skabe paranoia og falsk fortolkning af hverdagens hændelser.

Filer vil endda blive fabrikeret på målet.

Det har vist sig, at samfundsmeddelelser af enhver art kan og skaber en følelse af paranoia i et fællesskab.

Fællesskabsmeddelelse

http://www.johnhoward.ab.ca/pub/pdf/C20.pdf

    Nogle mennesker vil påstå, at de ville føle sig mere sikre, hvis de var opmærksomme på identiteten af ​​farlige lovovertrædere i deres kvarterer, men udbredt samfundsrapportering tjener faktisk til at øge frygt for victimisering. I et stort storbyområde er hundrede tusinder af mennesker underrettet om en farlig lovovertræders løsladelse, mens kun hundreder kommer i kontakt med ham i samfundet. Denne tæppedannelse fortæller troen på, at der er flere "rovdyr" i samfundet end nogensinde før, og frygtelige holdninger blandt medlemmer i offentligheden er styrket. En ond cirkel resulterer i: udbredt anmeldelse fører til en stigning i samfundets frygt for kriminalitet, hvilket igen fører til flere opkald til anmeldelse. Vi vil også hævde, at brugen af ​​inflammatorisk sprog som "rovdyr" af politikere og embedsmænd også virker for at øge frygt og øge opfordringerne til mere straffende handling.

d) Støj og efterligningskampagner.

Afbryde målpersoners liv, søvn med høje lyde fra elværktøjer, konstruktion, stereoanlæg, døre der smækker osv. Tale offentligt om private ting i målpersonens liv. Efterligne målpersonens handlinger. Dybest set at lade målpersonen vide, at de er i personens liv. Daglige afbrydelser som ikke er synligt for det utrænede øje, men psykologisk nedværdigende og skadeligt for målpersonen over tid.

e) Hverdagsliv og gadeteater.

Flade dæk, søvnberøvelse, medicineret mad, affald på målpersoners ejendom. Mange fremmede mennesker som gør ting offentligt for at irritere målpersonen. Disse fremmede kan få tekstbesked om at være på et bestemt tidspunkt og sted og udføre en specifik handling.

f) Elektronisk chikane.

Elektroniske midler kan bruges til at skabe illusionen om, at målpersonen er mentalt forstyrret, når de faktisk bliver chikaneret af et samfund, der forsøger at få dem til at bevæge sig, fordi de tror at personen er til fare eller er uønsket. Dette markeringssystem gør det muligt for samfundet at behandle målpersonen dårligt og som en, de har lov til at chikanere og forfølge. Det giver dem tilladelse til at gøre ubeskrivelige ting mod uskyldige målpersoner og deres familier.

 
Hightech chikane

http://www.amazon.com/High-Tech-Harassment-Scott-French/dp/0873646169

    Dette er ikke bare en anden hævnbog. Dette er den ultimative hævnbogs-high tech opskrifter til at drive andre til vanvid skabt af forfatteren i samarbejde med eksperterne. Scott French interviewede ingeniører, stemmetællere, telefonoperatører, computerteknikere, radio- og tv-ledere og bad dem om at pege på en slags, "Hvordan ville du hævne dig på nogen?" Hvad han kom med, er en samling af elektronisk, kemisk og fornuftsmæssigt indrettet til at skubbe nogen ud over kanten. Opdag hvordan man fremmer vanvid med lasere, chok, afbrud og blæsere; klare strande med "stille lyd"; overtage computeren fra afstand, omgå computerens adgangskoder, sprænge bankbokse og forstyrre banker. Kort sagt lærer du at chikanere med videnskabens og teknologiens kræfter og udøve din gud-givne ret til blive kvit med enhver, når som helst.
 

Disse handlinger kan virke harmløse for disse borgerinformanter, men i virkeligheden kan handlingene forårsage et stort psykologisk traume for målpersonen. F.eks. blokerer målpersonens vej, gå foran dem i køen, skære eller bokse ind i dem på vejen, sige eller gøre ting for at fremkalde et svar fra målpersonen etc. Det er ligesom døden fra tusinde papirklip. En eller to mindre hændelser vil ikke forårsage skade på målpersonen, men med tiden bliver personen langsomt nedbrudt.

http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/4612951/Man-jailed-for-whistling-Addams-Family-theme-tune-at-neighbours.html


Hvor kommer støtten eller finansieringen til dette fra?

Selvom den systemiske chikane, som målpersoner omtaler som Gang Stalking, er umoralsk og uetisk, har programmer som dette i demokratiske lande og ikke demokratiske lande altid været finansieret af regeringen. De er de eneste med tilstrækkelige midler, koordinering og magt til at holde et sådant system på plads. Disse koordinerede bestræbelser går så sammen med hinanden om denne systemiske form for kontrol og chikane.


Herskende samfund

http://www.albionmonitor.com/9711b/policing.html

    "Styr samfundet med en jernnæve. "Kyndige retshåndhævende typer indså, at under rubrikken nærpoliti, politiet, samfundsgrupper, lokale virksomheder, private fonde, borgerinformanter og føderale agenturer kunne man danne alliancer uden at forårsage offentligt ramaskrig." Covert Action Quarterly, sommeren 1997. "

ACLU Blog

http://www.gangstalkingworld.com/blog.aclu.org/2009/04/30/mass-con-fusion/#more-5320

    "Du mener at fortælle mig, at det er lovligt for virksomheder fra den private sektor at samarbejde med lokale retshåndhævende embedsmænd i bestræbelserne på at spionere uskyldige medlemmer af vores samfund? Du mener også at fortælle mig, at syntesen af ​​retshåndhævende myndighed og driften af ​​overskudsgivende virksomheder opererer under ringe eller ingen retningslinjer eller begrænsninger, og det er uklart, hvem de er ansvarlige for?"

 

Hvad kan du gøre for at hjælpe?

1. Hvis du kender nogen, der er måloffer på denne måde, skal du ikke gå med på det. Antag ikke, at personen er skyldig eller en dårlig person. Mange uskyldige mennesker er i øjeblikket målpersoner, og folk bliver fortalt løgne. Denne form for chikane er systemisk, og det handler om statskontrol og konformitet. Det udtrykkelige mål med denne chikane er at ødelægge individet over tid.

2. Hvis du er opmærksom på, at nogen bliver chikaneret på denne måde, skal du henvise dem direkte til websteder, der omhandler Gang Stalking eller websteder for målpersoner. Viden er magt.

 

3. Du kan diskret foreslå, at dine lokale aviser eller landsdækkende aviser laver artikler om målpersoner eller endda skriver en objektiv artikel om Gang Stalking.

4. Hvis du er en politiker, kan du anmode om at ændre lovene. Sørg for, at personer, der er markeret på denne måde, har en korrekt meddelelse, så de kan vide, at de er markeret. Dømte kriminelle har denne ret, hvorfor ikke målpersoner? Mange af dem er uskyldige medlemmer af samfundet.
Andragende til bedre overvågning af disse programmer. Som det er, slipper samfund afsted med alvorlige krænkelser af menneskerettighederne, og klager bliver ikke hørt. Myndighedstal som f.eks. fra politiet tager i mange tilfælde ikke rapporterne alvorligt på grund af typen af ​​advarselsmarkører, der er vedhæftet en målfil.

5. Hvis du er advokat, har vores samfund advokater, der er dygtige til at hjælpe målpersoner med at få adgang til frihed for informationsfiler. Advokater, der kan hjælpe målpersoner, får deres filer gennemgået eller rettet. Advokater kan arbejde med de eksisterende lovgivninger om beskyttelse af personlige oplysninger for at begrænse hvem og hvor målpersonens informationer kan formidles til. Vi har brug for menneskerettighedsadvokater, som kan tage fat på klagerne om misbrug, der opstår for personer, der er opført eller markeret på denne måde. Ulovlig overvågning, ulovlig adgang til post og elektronisk kommunikation og tortur via elektronisk overvågning.

6. Psykisk sundhedspersonale kan opdage, at der sker ulovlig chikanering over for enkeltpersoner, der er markeret, opført eller har advarselsmærker placeret imod deres navne. Fællesskabsmeddelelser kan og skaber paranoia inden for fællesskaber. Denne meddelelse gør målpersoner udsat for chikane og mobning i samfundet.
De kan objektivt undersøge klagerne og blive bekendt med de elektroniske midler til overvågning og chikane, der bliver brugt. Loven er lige begyndt at indhente teknologien. F.eks. Europa overvejer et forbud mod MOSQUITO, fordi det krænker børns menneskerettigheder.

7. Du kan diskret tilbyde din støtte til nogen, der behandles uretfærdigt, på meget små, små måder.

8. Du kan fremsætte emnet Gang Stalking for målpersoner.


Hvordan kommunikerer deltagerne?

Kommunikation sker på en række måder. Når de går på gaden eller i biler, der patruljerer, bruger de et enkelthånds tegnsprog. Borgerinformanter synes også at få spørgsmål via mobiltelefon og nogle via øretelefoner.

http://gangstalkingworld.com/Media/2010/02/informant-signals/

Deres enehånds tegnsprog omfatter ting som at trykke på siden af ​​næsen, hjørne af øjet, børste håret 3 gange, den berygtede dobbelt blink osv.

Her er en liste over signaler, som det tidligere østtyske hemmelige politi, Stasi brugte. Disse signaler nedenunder er ikke gængse signaler, de blev brugt i det tidligere Østtyskland. http://www.nthposition.com/stasiland.php


SIGNALER TIL OBSERVATION

1. Pas på! Emnet kommer - tryk næse med hånd eller lommetørklæde

2. Emnet kommer, går videre eller overhaler – stryg håret med hånden eller hæv hatten  kort

3. Emne står stille - læg en hånd mod ryggen eller på maven

4. Observationsagenten ønsker at opsige observationen, fordi dækning truet - bøj og bind snørebånd

5. Emne vender tilbage - begge hænder mod ryggen eller på maven

6. Observationsagent ønsker at tale med teamleder eller andre observatører - udtages dokumentmappe eller tilsvarende og undersøge indhold.


Bøger:

1. GmB Bailey, "Bridging The Gap."

2. Gloria Naylor. ”1996"

3. Kristina Borjesson "I Buzzsaw"

4. Jim Redden "Snitch Culture"

5. Noa Davenport "mobbing: følelsesmæssig misbrug i det amerikanske arbejdssted"

6. Ward Churchill, Jim Vander Wall "Cointelpro Papers"

7. Anna Funder "Stasiland"

8. Beskyttere af Privilege: Red Squads og Police Repression i Urban America

9. Victor Santoro "GASLIGHTING Sådan kører du dine fjende"

10. Anthony Brina "Suburban Spies"

11. Stephen Knight "The Brotherhood"

12. Alex Constantine "The Covert War Against Rock"

13. Frank Donner "Overvågningsalderen"

14. Niki F. Raapana "2020"

15. Dr. Andrew M. Lobaczewski. Politisk Ponerologi: Videnskaben om ondskabets natur.

16. Fællesskabsorienteret politi En systemisk tilgang.


Film:

1. Andres liv. http://www.imdb.com/title/tt0405094/ (En film om skjulte undersøgelser i det tidligere Østtyskland)

2. Matrixen. (Sci-fi Movie.) Neo et mål vågner op og indser, ikke bare bliver han overvåget uden at vide hvorfor, men at verden er en løgn, der er skabt for at trække sandheden over folks øjne.

Kilde: Gangstalkingworld

 
Gang stalking er nutidens heksejagt. Hvis du vil gøre noget aktivt for at hjælpe mig fri af gang stalking og myndighedsovergreb, så hjælp mig med at udbrede kendskabet til denne side og til min blog om korruption og offentlig forfølgelse. På forhånd TAK!
 
Hvordan kommer gang stalking til udtryk?
 
https://fightgangstalking.com/
 
Læs et eksempel på en konkret måde gang stalking kommer til udtryk - http://tinamarias.dk/blog/arnved
 
Den omfattende gang stalking jeg er udsat for - http://www.tinamarias.dk/blog/offentlig.html
 
Den retslige gang stalking - http://tinamarias.dk/blog/retssager.html
 
Eksbetjent Andreas Hogsted forklarer, hvordan gang stalking kan finde sted hos politiet - http://tinamarias.dk/blog/
 
Til sager og dialog
 
Til status
 
Tilbage til bloggen
 

Blog | Bøger | Demonstration | Dokumentar | Downloads | Dialog og sager | Hestesagen | Kronologisk forløb | Links | Navigation | Projekter og tiltag | Strøtanker | Spørgsmål og svar | Status | Tinamaria

tinamaria[@]vindingforlag.dk
>