Tinamarias Blog - bøvleri ...

 
 

Her kan du læse om bøvlerier, der opstår, når jeg vil lægge vigtigt materiale på nettet. Nedenfor er det udpluk af bøvleri, da jeg ville lægge tekst, båndoptagelser og dokumenter ud på hestesagen med politiets roller.

Folk griner af mig, når jeg fortæller, at jeg formoder, at min telefon er aflyttet. Så er jeg både naiv og konspirationsteoretiker og jeg smiler for det meste overbærende, for folk ved ikke bedre.

Lad mig bringe nogle svar i en tråd, hvor jeg tager lidt til genmæle og fortæller nogle sammenhænge, som gør, at jeg tænker således:

Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter Lige nu blokerer myndigheder for, at jeg kan lægge noget på hjemmesiden ... ;o)

 

???
Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter

 

 

XX

Det sker altså tit på mit arbejde også at det der kommer op og vi har super godt net. Derfor vi får it personel koblet på til at ordne det. Så den besked der er altså ikke tegn på du bliver forfulgt af myndighederne. Det er ganske normalt

Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter Der er et langt større forløb bag, end du lige er klar over og det er helt ok Hvorfor tror du, at politiet nægter mig aktindsigt - bl.a. fordi det er til "fare for Rigets sikkerhed"?

 

Du ville da ikke få en ftp fejl....

Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter Trods gentagne opfordringer til politiet om at oplyse, hvorvidt min telefon er aflyttet, så har man aldrig svaret herpå. Jeg siger ikke, at det ER myndigheder - jeg siger, det KAN være. Jeg kan bare se, at der er et mønster i, når jeg lægger vigtige ting på nettet.

Prøv nu og hør det der er almindeligt det opstår typisk som FTP fejl.
Det kan komme fordi dit login ikke har adgang eller det kan komme ifb med en lang række fejl. Især dreamweaver er noget lort. Det andet lyder bare som noget du gør for at få opmærksomhed.

... og hvis nogen ville holde øje med dig, ville du IKKE få en ftp fejl, du ville overhovedet ikke opdage det
Men man skal ikke kigge sig meget omkring for at vide at det kan man godt glemme at forklare dig. Held og lykke, jeg er ikke sikker på at din korrupstionstankegang hører til herinde på et hesteforum.
Men held og lykke med at bekæmpe staten

Enig. YY snakkede lige med et par betjente jeg kender om det som kalder det dybt paranoid

Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter Jeg skal nok lade være med at grine ad dig, når det på et tidspunkt går op for dig, at jeg taler sandt. Egentlig forstår jeg ikke, at du gider at blamere dig på denne måde og bruge tid i tråden. Du behøver ikke at svare - jeg vil hellere bruge tiden konstruktivt. Du skal være velkommen, hvis du har seriøse spørgsmål.
 

XX

Jeg svare dig også seriøst og når man svare dig at du ud fra din ganske alm FTP fejl mener du blir overvåget osv. Din historie hænger ikke sammen og derfor må du leve med at der bliver stillet spørgsmål til den. Det ene øjeblik er det hestene og så korruption osv. Det er nok derfor de fleste af os tænker hun er ret langt ude.

Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter Korruptionen og hestene hører sammen Når du svarer, som du gør, ved du jo heller ikke alt, hvad der er sket, for det er jo ikke kun en enkelt ting, jeg udtaler mig fra - det er en lang serie af mærkværdigheder i mange sammenhænge. Noget bliver mere klart, når jeg har materialet klar på min blog Også sammenhængen med hestene

Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter Nogle gange kan jeg ikke lave en helt almindelig printscreen med vigtigt materiale. Dokumenter forsvinder. Billeder som er åbnet fra en mappe og bearbejdet, er pist væk, når jeg skal sætte dem ind. Min computer kan finde på at tænde af sig selv om natten, når jeg er gået i seng. Forleden nat tændte den hele tre gange og der er ingen faste jobrutiner eller vedligeholdelsesprogrammer i computeren. Folk spørger mig jævnligt, om min telefon er aflyttet, fordi den siger mærkeligt, når de ringer op. Politiet vil som nævnt ikke oplyse, om den er aflyttet, så måske har jeg vitterligt gang i noget, som er vigtigt nok til, at politiet gider at bruge tid på at følge med i, hvad jeg laver og måske handler det slet ikke om paranoia, når det endda er "til fare for Rigets sikkerhed" at give mig aktindsigt? ;o)

Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter Almindeligvis får jeg nemlig ikke de FTP-fejl, hvor denne også er lidt anderledes, da der nægtes adgang.

 

Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter Jeg har haft ualmindeligt mange problemer med DK-Hostmaster, at jeg overvejer at samle det i en bog. Hvor sætter man ind, når folk fortæller sandheden om korruption og medierne ikke vil fortælle historien? Så afskærer man dem fra at ytre sig og lægge materiale på deres hjemmesider, hvorfor de er et oplagt mål. Jeg har lavet et kæmpe researh arbejde igennem mange år, så jeg kender myndighedsstrukturen og hvem der sidder hvor. F.eks. er Lene Pagter Kristensen formand for Den særlige klageret - http://www.folkedomstolen.org/ShowDoc.aspx?DocID=36&cmd=qd og nej - jeg baserer ikke noget udfra artiklen alene http://www.hoejesteret.dk/.../LenePagterKristensen.aspx
Klagenævnet for domænenavne afsløret i fusk og vildledning

folkedomstolen.org

Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter Er der en betjent eller advokat i tråden, som kan oplyse, hvad straframmen for offentlig forfølgelse er og hvilke love det overtråder? Jeg ved nemlig, at det er noget af det mest strafbare, myndigheder kan begive sig af med og hvis man bl.a. har fanget flere dommere og politifolk foruden ombudsmanden i det, så giver det i sig selv en vis motivation til at "følge lidt med".

Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter Da jeg oprettede min blog i september-oktober, virkede mine redigeringsprogrammer pludselig ikke, så jeg kunne hverken lave bøger, hjemmeside eller redigere billeder. Jeg måtte have fat i en meget erfaren edb-mand, som efter to dage var ved at rive håret af hovedet. Han installerede nogle hardcore virusprogrammer og de virker ikke længere efter hensigten og kører med reduceret kraft, så jeg ikke kan foretage fuldscanninger.

QQ

Min søns computer begyndte også pludselig at starte op, midt om natten. Jeg tror mest det har noget med de "gratis spil" sider han var inde på. Computeren havde vidst reddet sig en ordentlig omgang influenza 😂. Resten af husstandens computere, fejlede ingenting, trods IP-adressen vel må være den samme?

 

Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter Jeg tilskriver ikke myndigheder alt, hvad der sker, men man bliver opmærksom Da jeg i 2014 kom på sporet af, at der var offentlig forfølgelse i spil, lavede jeg en liste over, hvad der var sket tilbage fra første skimmelbolig og her træder den offentlige forfølgelse tydeligt frem - selv i ting som jeg havde tilskrevet andre forhold. Jeg er ikke paranoid - men opmærksom

QQ

Åh nej, spreder DE også skimmelsvampesporer😮. Det er jo på højde med kemisk krigsførelse😯.
Du skriver jo selv om skimmelsvamp, min fantasi er ikke helt så veludviklet som din, men min intelligens fejler vidst intet.

MM

Jeg syntes ikke dette hører til herinde, har du ikke en gruppe med ligestillede paranoide medlemmer?

 

Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter Relevansen kommer, når jeg har lavet materialet til hestesagen færdigt med båndoptagelser med politiet. Politikvinden skal også lige have en mulighed for at komme med indsigelser imod brugen af optagelserne. Indtil da kan man læse dialogen med eksbetjent Andreas Hogsted på http://tinamarias.dk/blog/, hvor han bl.a. svarer - "Det var en meget svær proces for mig, idet den selvsamme elite du beskriver er dygtige til at få udstillet folk som du og jeg som tosser og brokkehoveder. Man kan derfor hurtigt blive latterliggjort, udstillet eller det der er værre hvis man ikke er knivskarp i måden at kommunikere på." Man kan høre og læse en politikommissær, som jeg fanger i at lyve og lave bevisforvanskelse - http://tinamarias.dk/blog/demonstration5.html Det er også her, at politiet viser, at de går efter hestene, hvilket de fortsat gør. Her nægter en politiinspektør at modtage anmeldelse for korruption og offentlig forfølgelse - http://tinamarias.dk/blog/kronologisk2.html. Der kommer så ufatteligt meget mere materiale og hvorfor lyver flere betjente, redigerer aktindsigter, nægter rettelige aktindsigter, nægter at modtage anmeldelser, efterforske knivskade af højdrægtig hoppe m.m. For at forstå omfanget af alt dette skal man have et overblik over, hvad der sker hos de forskellige myndigheder, for hele forløbet spiller sammen og man får ikke et indblik eller overblik ved at zappe rundt i materialet. Jeg hopper baglæns de damer
Tinamarias

 

Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter Fra dialogen med Andreas Hogsted: I dag kan jeg godt se, hvorfor historien ikke er kommet ud tidligere. I dag er historien meget større og meget lidt afviselig Politiet medvirkede faktisk til at gøre mig hjemløs og tage ALT fra mig ...
Her fanger jeg Højesteret - http://www.vindingforlag.dk/hoesteret.html De har brugt det samme sagsnummer til to vidt forskellige sager, som intet har med hinanden at gøre ...
For ikke så længe siden talte jeg med en kvindelig betjent fra Roskilde, som helt seriøst spurgte, om jeg havde overvejet at tale med lægen, siden jeg ikke kunne få lov til at anmelde korruption ...

Skræmmende, arrogant men ikke overraskende
vindingforlag.dk

 

Til feedback siden
 
Tilbage til hestesagen
 
Til straffesagen
 
Tilbage til bloggen
 
Blog | Bøger | Demonstration | Dokumentar | Downloads | Dialog og sager | Hestesagen | Kronologisk forløb | Links | Navigation | Projekter og tiltag | Strøtanker | Spørgsmål og svar | Status | Tinamaria
tinamaria[@]vindingforlag.dk